Продукція за

Модульна система меблів BESTÅ БЕСТО

Тумба під телевізор, книжкова шафа або комод у вітальні? Система зберігання BESTÅ адаптується до ваших потреб і розмірів приміщення. Ви можете вибрати одну з готових комбінацій або створити власну. Виберіть корпус і передню частину, які вам подобаються. Використовуйте інструмент планування для самостійного проектування. Познайомтеся з BESTÅ IKEA ближче.

1735 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
1735 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
1735 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Готові набори BESTÅ

Незалежно від того, чи любите ви зберігати предмети в спеціально обладнаних вітринах чи віддаєте перевагу замикати їх за дверцятами, BESTÅ IKEA — це щось для вас. Комбінації стелажів і меблів під телевізор - ідеальні рішення для віталень і віталень. Вони забезпечують порядок і гарний зовнішній вигляд. Чого ще від них чекати? Додаткові елементи під ваші потреби, наприклад, додаткові кронштейни, полиці, освітлення, петлі, що самозакриваються, підвісні рейки для телевізора – словом, усе, що робить використання меблів BESTÅ таким приємним.

Системні шафи BESTÅ

Ви можете вибрати готовий комплект BESTÅ або спроектувати стелажні системи з нуля. Інструмент планування BESTÅ надзвичайно корисний у цьому випадку - все, що вам потрібно зробити, це вибрати корпуси з розмірами, які відповідають простору, вибрати будь-які фасади та панелі та підібрати аксесуари, щоб візуалізувати ваш новий предмет меблів для кімнати.

Фасади BESTÅ – мінімалістичні чи дизайнерські?

Який фасад BESTÅ вам подобається найбільше? Меблі можна підібрати під будь-який інтер'єр. Вони можуть бути мінімалістичним елементом, який гармонійно впишеться в стиль вітальні - витончені лінії меблів BESTÅ вписуються в багато композицій. Але ви також можете вибрати характерні фасади, які привернуть увагу у вітальні.

Елементи системи BESTÅ – від ніжок, ручок до освітлення

Якщо хочете, виберіть відповідні ручки для фасадів. Ноги - надзвичайно важлива деталь. Освітлення вітрин і гардеробів не тільки створює атмосферу у вітальні, але й полегшує пошук необхідної вам ручки або книги, яку ви хочете прочитати. Не забудьте про внутрішнє обладнання, яке допомагає організувати вміст шафи BESTÅ IKEA, комода та вітрини .

Модульна система меблів BESTÅ БЕСТО
Мінімальна ціна: 26 грн
Rating
5.0 / 2 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Модульна система меблів BESTÅ БЕСТО" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Модульна система меблів BESTÅ БЕСТО, а також будь-яких інших товарів з категорії Системи для зберігання та модульні шафи до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Модульна система меблів BESTÅ БЕСТО?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Модульна система меблів BESTÅ БЕСТО?

Хіти продажу товарів у категорії Модульна система меблів BESTÅ БЕСТО можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Модульна система меблів BESTÅ БЕСТО"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email