Великі рушники

Прийняття душу та ванни – маленькі, щоденні задоволення. Наші м’які та поглинаючі банні рушники ще більше посилюють це блаженство. Вони різняться за товщиною, і є багато візерунків і кольорів на вибір, тож ви легко знайдете один-два рушники, які додадуть індивідуальності вашій ванній кімнаті.

196 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
196 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
196 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Облаштування маленької квартири вимагає ретельного вибору. На щастя, рішення від ІКЕА допоможуть грамотно розмістити взуття незалежно від розміру передпокою. Перш ніж зважитися на покупку, зверніть увагу на те, як меблі відкриваються. Оптимальний варіант – тумба для взуття з розсувними дверцятами, що дозволить значно заощадити простір. Маленькі інтер'єри потребують розумних рішень. Тумба для взуття з сидінням стане додатковим місцем, де можна зручно розташуватися під час взування. 

Не забувайте правильно використовувати кожен сантиметр простору. На стіні можна розташувати шафи, вішалки і полиці для передпокою, що полегшить утримання в порядку ваших піджаків або парасольок. Вони також додадуть додаткові сантиметри простору, що спростить повсякденну підготовку. 

Розкладене на підлозі взуття виглядає не естетично. Так само, як недбало розвішений верхній одяг і постійно спадають шапки або шарфи. Хоча рішенням проблеми взуття є шафа для взуття IKEA, що робити з іншими речами? Якщо у вас багато місця, ви можете дозволити собі великі шафи-купе в передпокій, які дозволять зберігати ваші речі так, щоб їх не помітили гості. Двері, що замикаються, також вміло приховають безлад. Однак, щоб цього не сталося, використовуйте спеціальні органайзери для сортування головних уборів і рукавичок. Також вибирайте ящики для взуття, в які поміститься рідко використовуване взуття, яке не поміщається в шафу. 

Великі полиці для взуття можуть вмістити багато пар взуття та забезпечують легкий доступ до кожної пари. Тому найчастіше їх використовують як аксесуари гардеробу. вони трохи менші і замикаються, що, в свою чергу, полегшує підтримку порядку та гармонії в кімнаті. Рішення, яке може стати альтернативою обом предметам меблів - це полиці для взуття. Легкі та мобільні, вони також полегшують доступ до обраної пари взуття.

Великі рушники
Мінімальна ціна: 104 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Великі рушники" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Великі рушники, а також будь-яких інших товарів з категорії Рушники до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Великі рушники?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Великі рушники?

Хіти продажу товарів у категорії Великі рушники можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Великі рушники"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email