Продукція за

Серія VITTSJÖ IKEA

Вітринний дизайн меблів серії VITTSJÖ дозволяє розмістити найцінніші речі в центрі уваги. А оскільки загартоване скло та метал є надзвичайно довговічною парою, полиці VITTSJÖ можуть зберігати ваші речі протягом багатьох років.

18 шт.
Сортувати у порядку зменшення

18 шт.
Сортувати у порядку зменшення

18 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Популярні товари із серії VITTSJÖ

Стелажі VITTSJÖ відрізняються оригінальним сучасним стилем. Полиці із загартованого скла можуть здатися крихкими, але насправді вони можуть легко розмістити будь-яку книжкову колекцію та виставити будь-яку колекцію. Ви можете придбати стелажі як окремі предмети меблів або вибрати практичні готові набори.

Столики для ноутбуків IKEA VITTSJÖ розроблені в двох варіантах. Високий стіл, який підтримується ніжками тільки з одного боку, ідеально підійде людям, які люблять працювати в різних місцях. Завдяки невеликій вазі його можна легко переміщати і переміщати на крісло або диван. Ви також можете вибрати більш традиційний стіл VITTSJÖ як місце для роботи за комп'ютером . Обидва предмети меблів зберігають просту форму, характерну для цієї колекції, і, окрім стільниці, оснащені лише невеликою поличкою.

Також варто звернути увагу на стіл VITTSJÖ сучасної круглої форми з додатковою полицею під стільницею. Не менш цікавою пропозицією є модель, яка складається з двох стільниць, розташованих на різній висоті. Перегляньте повну пропозицію журнальних столиків IKEA.

У серію також входить тумба під телевізор IKEA VITTSJÖ . Має три полиці, на яких можна легко розмістити плеєри, декодери або ігрові приставки.

 

Комбінації стелажів VITTSJÖ

Якщо у вас є ціла стіна, ви можете вибрати один із кількох готових наборів VITTSJÖ . Ви можете вибрати набори, в яких між полицями вбудовані столики для ноутбуків або тумби під телевізор . Також можна зважитися на поєднання кількох полиць.

 

Індустріальна вітальня в стилі VITTSJÖ

Індустріальний стиль має нагадувати атмосферу старих, сирих фабрик. Меблі VITTSJÖ ідеально вписуються в цей тренд. Ажурні стелажі підкреслять необроблений стиль, а розмістивши їх на тлі цегляних або бетонних стін, вони доповнять їх, не затьмаривши чарівності інтер’єру.

Темні кольори ідеально поєднуються з сірими, які домінують в індустріальному стилі. Однак, якщо ви хочете розбити дизайн інтер'єру яскравим акцентом, ви можете вибрати білий стіл VITTSJÖ .

Матеріали, з яких виготовляються меблі VITTSJÖ, мають дуже високу якість і ідеально вписуються в мінімалістичний інтер’єр.

Серія VITTSJÖ
Мінімальна ціна: 1295 грн
Rating
5.0 / 13 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":