Продукція за

Серія VARIERA IKEA

Ви шукаєте спосіб організувати вміст своїх шаф? Серія VARIERA допоможе вам контролювати, куди йде кухонне начиння, інгредієнти та навіть відходи. І це не тільки ємності, лотки для столових приборів і вставні полиці. Запрошуйте аксесуари VARIERA у свої ящики та шафи – це перевірений рецепт гарно організованої кухні.

15 шт.
Сортувати у порядку зменшення

15 шт.
Сортувати у порядку зменшення

15 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Популярні товари із серії Variera

IKEA Variera пропонує вкладиші для ящиків і килимки . Завдяки їм кухонні шафи набагато легше організувати та підтримувати в чистоті.

Контейнери для кухонного начиння також є дуже корисним обладнанням . Їх використання дозволяє здійснити просте розділення, завдяки чому в шафах буде прозорість і порядок.

Зберігання кришок — ще одна проблема в організації кухні, яку серія IKEA Variera подолала . Практичні відділення для кришок дозволяють зберігати кришки самих різних розмірів, зберігаючи порядок і доступність.

 

Кухонна шафа з серії Variera

Правильна організація інтер'єру шаф - основа ефективної кухні. Завдяки сучасним рішенням, які пропонує IKEA Variera, це більше не буде проблемою. Ви можете зробити занадто просторі меблі більш практичними, додавши вставну полицю Variera . Це збільшить кількість рівнів, на яких можна розмістити менші речі. Вставні полиці Variera доступні в двох розмірах.

Ящики Variera, в свою чергу, дозволяють зберігати як кухонне обладнання, так і спеції. Ці органайзери надзвичайно практичні та універсальні. Їх також можна розглядати як контейнери для відходів. Вони доступні в декількох розмірах, тож ви легко зможете підібрати їх до свого кабінету.

Подібну функцію виконують контейнери Variera . Однак вони відрізняються тим, що мають ручку, яка дозволяє повісити їх збоку від ящика. Вони ідеально підходять для зберігання обробних дощок, алюмінієвої фольги або паперу для випічки.

 

Добре організований простір під раковиною

Тумба під раковиною зазвичай призначена для зберігання урн для сміття. Окрім традиційних стоячих контейнерів, ви також можете вибрати кошик Variera, який кріпиться на внутрішній стороні дверцят шафи. Ще один вихід - встановити на двері контейнер для поліетиленових пакетів. Відтепер усі поліетиленові пакети будуть в одному місці, а великі отвори дозволять їх легко вийняти.

Також перевірте, які раковини доступні в ІКЕА.

Серія VARIERA
Мінімальна ціна: 39 грн
Rating
4.7 / 21 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":