Продукція за

Серія TROFAST IKEA

Використовуйте рішення для зберігання TROFAST, щоб розмістити навіть найбільші колекції іграшок. Завдяки поєднанню міцних рам і знімних контейнерів ви можете створити власне рішення для зберігання. Крім того, різні розміри та кольори гарантують ідеальне поєднання рішення.

220 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
220 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
220 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Популярні товари з серії Trofast

Дитячі меблі завжди займали важливе місце в IKEA. З огляду на наших наймолодших користувачів ми створили полиці IKEA Trofast та контейнери для іграшок .

IKEA Trofast — це система, яка була повністю адаптована для використання в такому унікальному місці, як . Правильний розмір, приємні кольори та легке керування роблять його ідеальним рішенням для зберігання іграшок . Невелика вага контейнерів дозволяє дитині самостійно витягувати їх і класти назад на полицю.

Розміри та кольори Trofast

Ми пропонуємо стелажі з контейнерами для іграшок в двох варіантах: з білого ДСП або масиву сосни в натуральному відтінку.

Розміри полиць для іграшок різні. Однак їх максимальна висота становить 91 см, а ширина окремої колони – 44 см. Ви можете вибрати одинарну або тримісну полицю. 

Контейнери IKEA Trofast виготовлені з пластику та доступні в двох розмірах. Менші контейнери мають розміри 20 × 30 × 10 см, а більші на 22 см вищі.

У пропозиції представлені контейнери класичного білого та сірого кольорів, а також більш сміливі варіанти: рожевий, оранжевий, зелений, бірюзовий та жовтий.

Стелажі для іграшок Trofast

Інтер'єрне натхнення Trofast доводить, як багато способів можна розташувати такий простий предмет меблів, як полиця для іграшок IKEA . Якщо ви вважаєте, що кімната вашої дитини повинна бути наповнена стриманими кольорами, використовуйте білі та сірі контейнери. Ви можете вибрати один колір або змішати їх, посиливши ефект яскравішими кольорами. Цікавою і розвиваючою грою може бути складання кольорового розташування контейнерів на полиці.

Ви можете замінити деякі контейнери на полиці Trofast, щоб виставити улюблені іграшки вашої дитини на видному місці. Цікава ідея — використовувати контейнери різних кольорів і призначати їх для певних іграшок. Гра в сортування може бути дуже розвиваючою.

Стелаж з контейнерами - це практичний допоміжний засіб організації та зручний предмет меблів. Це також може бути першим уроком самостійності для малюка. Завдяки адаптованим розмірам і легкості висування контейнерів дитина може навчитися стежити за порядком і складати свої іграшки самостійно.

Серія TROFAST
Мінімальна ціна: 117 грн
Rating
4.9 / 9 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":