Продукція за

Серія SUNDVIK IKEA

Діти люблять серію СУНДВІК. чому Тому що ці традиційні меблі створені спеціально для них! Стільці, столи та інші елементи серії мають відповідним чином зменшені розміри. Перед їхньою чарівністю важко встояти. І вони пройшли перевірку на відповідність найсуворішим стандартам безпеки у світі.

18 шт.
Сортувати у порядку зменшення

18 шт.
Сортувати у порядку зменшення

18 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Дитячі меблі серії Sundvik

Меблі для дитячої кімнати Sundvik. Письмові столи, ліжечка, шафи та стільці. Виготовлений з масиву сосни. Прикрасьте кімнату вашої дитини з IKEA!

 

Дитяча серія Сундвік

Створення ідеальної дитячої кімнати може бути досить складним завданням - її необхідно спланувати відповідно до потреб дитини, що швидко змінюються. На допомогу приходять дитячі меблі IKEA Sundvik. Пропозиція включає столи для дітей з місцем для зберігання під відкидною верхньою частиною, де можна розмістити, наприклад, ручки та приладдя для малювання. Висота парти 55 сантиметрів. Також доступні дитячі ліжечка та ліжечка, що ростуть у міру зростання, що стане в нагоді, коли ваша дитина починає швидко рости. У серію Sundvik також входять шафи і шафи для дитячої кімнати і комод Sundvik з пеленальним столиком. Меблі виготовлені з масиву сосни і доступні в сіро-коричневому або білому кольорі. Це, по суті, зменшені варіанти класичних меблів у пропозиції IKEA.

 

Кольори та матеріали меблів Sundvik

Меблі Sundvik нагадують дорослі меблі, але є їх зменшеною версією, і в той же час вони затишні і добре вписуються в дитячу кімнату. Вони виготовлені з масиву сосни і безпечні для дітей. Вони доступні в білому або сіро-коричневому кольорі.

 

Змінний куточок стилю Sundvik

Серія Sundvik також включає комоди та пеленальні столики . У них також є шафи для підгузників, що полегшує їх зберігання. За допомогою меблів Sundvik можна створити стильний куточок для сповивання в скандинавському стилі. Що важливо, коли дитина переросте пеленальний столик, верхню частину комода Sundvik з пеленальним столиком можна скласти, в результаті чого виходить елегантний комод для дитячої кімнати.

Серія SUNDVIK
Мінімальна ціна: 1282 грн
Rating
4.4 / 1 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":