Продукція за

Серія SKUBB IKEA

Якщо у ваших ящиках і гардеробі хаос, серія SKUBB для зберігання допоможе вам навести порядок у королівстві. Сміттєві ящики та підвісні полиці різних розмірів дозволяють розділити та впорядкувати одяг, взуття та аксесуари, щоб ви могли знайти все одним поглядом.

20 шт.
Сортувати у порядку зменшення

20 шт.
Сортувати у порядку зменшення

20 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Популярні товари із серії Skubb

IKEA Skubb — це широкий асортимент товарів, які полегшують організацію простору в гардеробах і підтримують їх порядок.

Пропозиція включає надзвичайно практичні контейнери для одягу та взуття . Контейнери для одягу Skubb мають великі розміри та жорсткі стінки, тому ви можете успішно зберігати весь свій одяг, яким зараз не користуєтеся.

Контейнер для взуття IKEA Skubb - ідеальне рішення для людей, які піклуються про гарний стан свого взуття. Найбільшою перевагою цих моделей є прозора стінка спереду, яка дозволяє визначити, яке взуття всередині, не відкриваючи контейнер.

Варто звернути увагу на мішки для білизни Skubb . Компактні розміри дозволяють легко розмістити їх навіть у маленькій ванній кімнаті чи гардеробній. Їх також легко підтримувати в чистоті. Чохол можна зняти з рами і випрати.

Плоскі контейнери для зберігання одягу відмінно підійдуть для зберігання постільної білизни. Завдяки своїй формі і розміру вони вдало підійдуть під більшість ліжок, які не мають вбудованих ящиків. Вони також оснащені зручними ручками, які полегшують їх витягування.

 

Організація гардеробу з серією Skubb

Дрібні речі, які важко впорядкувати, часто зберігаються в ящиках. Вирішенням цієї проблеми є ящики IKEA Skubb . Численні відділення дозволяють ефективно розділяти дрібні речі. Ящики Skubb чудово підходять для зберігання прикрас, шкарпеток, краваток або нижньої білизни.

Великою популярністю користуються тканинні полки Skubb для підвішування в шафу . Застібка на липучці дозволяє швидко демонтувати їх і поставити в інше місце. Полиці, що висять в шафі, можна використовувати для того, щоб розкласти на них светри та інший в’язаний одяг. Такий одяг не можна тримати на вішалках, оскільки він може деформуватися.

Ви також можете успішно використовувати навісні полиці IKEA Skubb для сортування рушників, постільної білизни, взуття чи нижньої білизни. Постільна білизна та рушники зазвичай займають багато місця. Зменшити їх можна, згорнувши в акуратні рулони і розклавши на полицях. Завдяки системі зберігання Skubb ви зведете до мінімуму осідання пилу на своїх речах.

 

Практичні коробки Skubb для вашого гардеробу

Бокси Skubb виготовлені на 90% з перероблених матеріалів, що неодмінно оцінить кожен любитель екологічної діяльності. Коробки стійкі до вологи і застібаються на зручну липучку. Пропозиція включає кілька розмірів ящиків Skubb, тому ви можете адаптувати їх до будь-якого гардеробу та розміру предметів, які ви плануєте в них зберігати.

Серія SKUBB
Мінімальна ціна: 246 грн
Rating
4.4 / 10 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":