Продукція за

Серія SAMLA IKEA

Серія SAMLA відмінно підходить для зберігання різноманітних речей, а самі контейнери не займають багато місця. Усі вони мають кришки, тому їх можна складати один на одного, а менші пропорційні до більших. Крім того, вони оснащені ручками і виготовлені з прозорого матеріалу.

19 шт.
Сортувати у порядку зменшення

19 шт.
Сортувати у порядку зменшення

19 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Контейнери серії Samla

Широкий вибір прозорих контейнерів. Доступні в різних розмірах і ємностях. Подивіться в IKEA!

 

Рекомендовані товари із серії Samla

Система IKEA Samla включає різноманітні прозорі пластикові ящики для зберігання різної ємності. Завдяки кришкам контейнери можна зберігати один на одному, а розмір менших моделей пропорційний більшим. Контейнери вміщують від 5 до 130 літрів, що робить їх ідеальними для зберігання як дрібниць, так і великих речей, таких як взуття. А оскільки вони зроблені з прозорого матеріалу, ви можете відразу дістати коробку, в якій зберігаєте предмет, не відкриваючи та не шукаючи. Коробки Samla герметичні, коли кришка закрита. Вони ідеально підходять для гардеробів, відсіків для речей, а також в дитячих кімнатах як ящики для зберігання іграшок. Пропозиція також включає кришки коробок і пластикові затискачі.

 

Ємності коробки Samla

Коробки Samla, доступні в ІКЕА, мають різну місткість. Є коробки Samla на 5 і 11 літрів для зберігання дрібниць, коробки Samla на 22 літри, коробки Samla на 30 літрів, коробки Samla на 45 літрів, коробки на 55 і 65 літрів і найбільший контейнер Samla на 130 літрів IKEA. Завдяки цьому ви легко підберете ящик необхідної вам місткості. Тому ящики Samla можна використовувати в різних приміщеннях - їх можна поставити в гардеробі, а також тримати на підлозі в комори, гаражі або в дитячій кімнаті, де вони ідеально підходять для зберігання іграшок.

 

Використання прозорих ящиків

Наші ящики із серії IKEA Samla ідеально підійдуть для різних приміщень. Їх великою перевагою є те, що вони прозорі, тому легко знайти потрібний предмет, і що вони доступні в різних обсягах, і ви можете тримати один на одному, економлячи місце. Вони ідеально підійдуть для зберігання іграшок у дитячій кімнаті, а дитина зможе вибрати іграшку, яку вона шукає, не перебираючи всі контейнери - також перегляньте інші ящики для зберігання іграшок у нашій пропозиції.

Ящики серії Samla також є контейнерами, придатними для зберігання в підвалі та гаражі, а можливість укладання їх один на одного заощадить місце. Також їх можна використовувати як контейнери для взуття та одягу, слугувати шафою або комодом. Це також чудова допомога при переміщенні, а оскільки ви можете бачити, що всередині, його легко розпакувати. Ви також можете придбати кліпсу Samla або додаткову кришку для ящиків.

Серія SAMLA
Мінімальна ціна: 37 грн
Rating
5.0 / 2 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":