Продукція за

Серія GODMORGON IKEA

Заспокойте ранкову суєту за допомогою меблів для зберігання речей, завдяки яким кожен зможе легко знайти те, що шукає. Подвійна тумба під умивальник GODMORGON забезпечує місце для всіх ваших щіток для волосся та кремів для рук. Для кожної ванної кімнати знайдеться щось, а також прозорі контейнери, які поміщаються в ящики.

49 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
49 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
49 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Сантехніка серії Godmorgon

Godmorgon — це серія, створена, щоб допомогти вам організувати та підтримувати порядок у своїй ванній кімнаті. Вибирайте з широкого асортименту продуктів. Тут ви знайдете багато пропозицій, що відрізняються за стилем і розміром, але мають одну спільну рису: практичність.

 

Якщо вас також цікавлять дзеркала для ванної кімнати, зверніть увагу на шафи Godmorgon, оснащені дуже якісними стеклами.

 

Серію IKEA Godmorgon доповнює . Ємності Godmorgon поділені на безліч відділень, завдяки чому всі необхідні предмети знайдуть своє місце.

 

Типи та розміри шаф Godmorgon

Залежно від ваших уподобань, вирішіть, чи потрібна вам тумба під умивальник Godmorgon з 2 висувними ящиками або ви віддаєте перевагу версії з 4 ящиками. Розміри їх дуже різноманітні. Найвужчі тумби під умивальник Godmorgon мають ширину всього 43 см, а найширші – 123 см.

 

У серії IKEA Godmorgon також використовується практичне і затребуване рішення у вигляді контейнера для білизни, встановленого в тумбу під умивальник. Це значно економить простір, оскільки більше не потрібно розміщувати окремий кошик на підлозі. Якщо у вас вже є умивальник або ви хочете вибрати його самостійно, ви можете сміливо вибрати тумбу під умивальник, яка не входить в комплект.

 

Вибір шафи Godmorgon зі стільницею та дзеркалом робить це набагато простіше. Таким чином ви уникнете клопоту з поєднанням окремих елементів, оскільки все вже готове. Також популярним рішенням є шафи Godmorgon з дзеркалом . Вибравши їх, ви також значно заощадите простір, але тільки на стінах.

 

Однак, якщо ви хочете використовувати вільний простір на стінах, ви можете встановити на них підвісні шафи Godmorgon . У вас буде більше полиць для зберігання речей.

Ванна кімната в стилі Godmorgon

Оздоблення ванної кімнати в світлих, чистих тонах залишається популярним. Найкраще для такого розташування підійдуть глянцеві білі меблі. Якщо ви віддаєте перевагу атмосфері SPA, вибирайте класичне обладнання кольору дерева та аксесуари зеленого кольору. Якщо ви хочете домогтися елегантного і сміливого ефекту, використовуйте поєднання контрастних кольорів білого і чорного. Однак якщо вас більше приваблюють класичні, стримані інтер'єри, вибирайте сірі меблі.

Серія GODMORGON
Мінімальна ціна: 370 грн
Rating
5.0 / 2 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":