Продукція за

Серія EKEDALEN IKEA

Всі столи серії EKEDALEN приховують секрет. Ну кожен з них розкладений, хоч з них не видно. Просто розставте ноги. А стільці? Мають знімні чохли, які можна прати в пральній машині і легко замінити на інші. Все це робить їдальню ще цікавішою.

101 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
101 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
101 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Серія EKEDALEN

Якщо ви шукаєте красиві та практичні меблі для своєї їдальні, перегляньте колекцію IKEA та подивіться столи різних розмірів та зручні стільці!

 

Популярні товари з серії EKEDALEN

Всі стільці EKEDALEN об'єднує в першу чергу комфорт і висока якість виготовлення. Матеріали, які використовуються у виробництві, були підібрані дуже ретельно, тому ви можете знайти масивну деревину, міцні тканини або сучасні сидіння з полікарбонату. Велика різноманітність стільців IKEA EKEDALEN задовольнить навіть найвибагливіші смаки.

Столи EKEDALEN характеризуються інтелектуальним дизайном, який вирізняється тим, що на складеній стільниці немає видимих ​​швів, які могли б свідчити про те, що це висувний предмет меблів. Додаткова поверхня повністю прихована під зовнішньою стільницею. Після висування столів ніжки залишаються в кутах, що забезпечує стійкість всієї меблів і багато місця для стільців.

Якщо вас також цікавить посуд або столовий текстиль, перегляньте повну пропозицію IKEA!

 

Форми та кольори столів EKEDALEN

Обідні столи IKEA EKEDALEN доступні класичних форм - квадратних і прямокутних. Колірна гамма включає в себе широкий спектр кольорів, від білого, через різні відтінки натурального дерева, до темно-коричневого.

Форми стільців EKEDALEN також створені відповідно до традиційного стилю. Виготовлені з масиву дерева, мають ребристу спинку та м’яке сидіння. Обідній гарнітур з м'якою спинкою, сидінням і дерев'яними ніжками найкраще підійде для їдальні, оформленої в класичному елегантному стилі. Вибір дійсно великий, тому ви обов'язково знайдете варіант, який ідеально підійде до вашого інтер'єру.

Варто відзначити, що в деяких комплектах столи і стільці різнокольорові. Завдяки цій процедурі комплект стає більш сучасним і стильним.

Також перегляньте пропозиції IKEA щодо столових приборів і ламп .

 

Переваги меблів серії EKEDALEN

Згадана раніше можливість розширення столу є безцінною, особливо в невеликих кімнатах. Щодня розкладений стіл не займає багато місця, а при необхідності розкладається в зручний великий предмет меблів, який зможе вмістити багато гостей.

Також важлива можливість зняття чохлів зі стільців EKEDALEN. Чохол можна випрати, коли він забрудниться, або замінити на інший, якщо ви хочете щось інше.

Серія EKEDALEN
Мінімальна ціна: 2394 грн
Rating
5.0 / 1 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":