Продукція за

Серія BILLY IKEA

Колись маленька книжкова полиця стала всесвітньо відомою класикою. А потім він виріс, як і більшість малих. BILLY — це сучасна полиця, яку тепер можна ще більше персоналізувати та використовувати у різні способи. Полиця BILLY може бути маленькою і скромною або настільки великою і ефектною, про яку ви мрієте.

207 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
207 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
207 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Товари з серії BILLY

Відкриті полиці БІЛЛІ універсальні і випускаються в декількох розмірах, тому ви легко адаптуєте меблі до будь-якого приміщення, навіть невеликого. Книжкова шафа з відкритими полицями також доступна в кутовому виконанні BILLY.

 

Система IKEA BILLY дозволяє створювати комбінації полиць, щоб максимально використовувати доступний простір. Тому ідеальним рішенням для облаштування кута кімнати буде використання поєднання кутової полиці BILLY і двох прямих полиць.

Якщо ви хочете накрити деякі полиці, ви можете вибрати одну з моделей BILLY полиць з дверцятами .

 

Компромісом між відкритою полицею і шафою BILLY з дверцятами можуть бути засклені вітрини . Вони виглядають дуже елегантно, а прозорі двері захищають від пилу.

 

Всі полиці в меблях BILLY регульовані. Ви можете вільно змінювати їх висоту та адаптувати її до своїх потреб. Ви також можете видозмінити полиці, додавши скляні дверцята або надставку, яка дозволить використовувати вільний простір над меблями.

 

BILLY розміри та кольори

Стелажі BILLY доступні в декількох колірних варіантах. Для любителів темних меблів ідеальним буде чорно-коричневий колір. Людям, які цінують природні відтінки, повинні сподобатися шафи BILLY в кольорах натурального дерева. Темно-червона полиця чекає тих, хто шукає сміливих рішень. Однак якщо ви стежите за сучасними тенденціями і хочете слідувати моді, зверніть увагу на класичну білу полицю BILLY .

Розміри полиць BILLY дуже різноманітні. Найвужчий набір полиць має ширину лише 28 см, а найширша одиночна полиця – 106 см. Ви можете регулювати висоту і ширину, поєднуючи кілька предметів меблів BILLY і використовуючи подовжувачі.

 

Використання меблів BILLY

Меблі з системи Ikea BILLY в основному використовуються як книжкові шафи і відмінно справляються з цією роллю. Книжкова шафа BILLY чудово виглядатиме у вітальні, представляючи вашу книжкову колекцію. Книжкова шафа IKEA BILLY є гарним місцем для зберігання, а також привертає увагу як прикраса.

 

Вітрини BILLY можна використовувати як вітрини для посуду. Колекції будуть красиво представлені і водночас захищені скляними дверима. Вузькі набори полиць ідеально підходять для зберігання колекцій платівок.

Завдяки IKEA BILLY ви можете показати будь-яку колекцію, якою хочете похвалитися.

Серія BILLY
Мінімальна ціна: 564 грн
Rating
4.7 / 5 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":