Дитячий посуд

Час, проведений з сім'єю - найбільша нагорода після насиченого дня. Кухонний та столовий посуд для дітей викличуть посмішку на обличчях малюків. Їм сподобаються веселі, зручні для дітей форми спеціально розроблених столових приборів і чашок. У свою чергу, ви посміхнетесь на своєму обличчі, знаючи, що вони повністю не містять бісфенолу А, а чистити їх — це просто.

83 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
83 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
83 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Кухня та посуд для дітей

Спільна сімейна трапеза, на думку багатьох людей, є найпрекраснішим моментом дня. ТакожВи вважаєте їх привабливими, варто використовувати барвистий кухонний і столовий посуд, доступний в IKEA, у тому числі кольорові чашки та кухлі для дітей . Вони підійдуть не тільки як посуд для дітей, але і для сімейного столу.

Дитячий посуд

Унікальні форми та різноманітна кольорова гама дитячого посуду означає, що кожна дитина знайде серед них свій улюблений. Тарілка, миска і чашка виготовлені з безпечного для здоров'я дитини матеріалу, що не містить BPA. Крім того, їх дуже легко чистити. Тарілка з відділеннями зробить вашу вечерю цікавою . Набір для випічки створений для маленьких любителів кулінарії, які люблять допомагати на кухні .

Набір столових приборів

Піклуючись про потреби дітей, було створено дитячі столові прилади, сконструйовані таким чином, щоб маленькі ручки могли їх тримати. Зубчаста кромка ножа дозволяє нарізати їжу, залишаючись безпечною для дітей.

Дитячий посуд
Мінімальна ціна: 65 грн
Rating
5.0 / 2 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Дитячий посуд" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Дитячий посуд, а також будь-яких інших товарів з категорії Товари для дітей 3-7 років до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Дитячий посуд?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Дитячий посуд?

Хіти продажу товарів у категорії Дитячий посуд можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Дитячий посуд"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email