Садові подушки

Подушки дозволяють персоналізувати зовнішній вигляд ваших вуличних меблів і зробити їх зручнішими, створюючи абсолютно іншу атмосферу з різними візерунками та кольорами. Більшість із них мають знімні чохли, які можна прати, тому ви можете оновити подушки стільців на балконі чи в саду, коли захочете.

Садові подушки

Дивани для саду та балкона, як і крісла для саду та балкона, вимагають відповідних подушок, щоб було зручно. У пропозиції садових подушок IKEA кожен знайде щось для себе та для свого саду, балкона та тераси.

 

Подушки для садових меблів

Це ідеальне рішення для людей, які цінують не тільки комфорт, але й естетику. Подушки для садових меблів доступні в широкому діапазоні кольорів і візерунків. Подушки для садових стільців водонепроникні, тому після дощу просто струсіть воду. Подушки з піддонів і подушки-гойдалки можна використовувати і як сидіння, і як спинку. Подушки доступні різних форм - прямокутних і круглих. Подушки-сидіння зі спинками ідеально підходять для лежаків, а також подушок для садових крісел .

 

Чохол на подушку крісла

Щоб забезпечити найкращий захист подушок на стільці, важливо правильно їх покрити. Чохол можна використовувати як для зовнішньої подушки для спинки, так і для садової подушки для сидіння .

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Садові подушки" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Садові подушки, а також будь-яких інших товарів з категорії Подушки, чохли та садові ліхтарі до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Садові подушки?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Садові подушки?

Хіти продажу товарів у категорії Садові подушки можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Садові подушки"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email