IKEA BALUNGEN БАЛУНГЕН Гачок, хром 70293028 702.930.28
IKEA BALUNGEN БАЛУНГЕН Гачок, хром 70293028 702.930.28 IKEA BALUNGEN БАЛУНГЕН Гачок, хром 70293028 702.930.28 IKEA BALUNGEN БАЛУНГЕН Гачок, хром 70293028 702.930.28

BALUNGEN БАЛУНГЕН Гачок, хром

Артикул: 702.930.28

Додати відгук про товар

Звичайна ціна: 640 грн

Special Price 520 грн

/ 2 шт.

Під замовлення з Польщі

Доступно під замовлення: 10 шт.
Відправка по Україні: 13 - 17.05

Натхненна елегантними ванними кімнатами початку століття, серія BALUNGEN настільки ж геніальна, як і красива. Такі деталі, як приховані шурупи та хромоване покриття, створюють гармонійний вигляд ванної кімнати.

Подробиці

Розміри товару:

Глибина: 9 см
Висота: 8 см
Максимальне навантаження / гак: 4 кг
Кількість в упаковці: 2 шт.

Головні риси:

Немає видимих шурупів, все кріплення приховані. Хромування надає міцність і захищає від корозії.

Дизайнер:

Ebba Strandmark

Розміри і вага упаковки:

Упаковки: 1

Артикульний номер: 70293028
Ширина: 9 см
Висота: 8 см
Довжина: 13 см
Вага: 0.4 кг

Говорить дизайнер:

Дизайнер Ебба Страндмарк
«Створюючи BALUNGEN, ми хотіли розробити серію аксесуарів для ванних кімнат, які будуть і розумними, і функціональними, і красивими, і які допоможуть вам організувати. Традиційний вид натхненний інтер'єрами ванних кімнат 18 і 19 століть. Якщо ви вмієте цінувати майстерність і звертайте увагу до деталей, BALUGEN саме для вас. Сподіваюся, що завдяки цим аксесуарам вам вдасться створити гарний і гармонійний інтер'єр ванної кімнати навіть в маленькій кімнаті ».

Корисна інформація:

Для різних стін потрібні різні кріпильні пристосування. Підберіть відповідні для ваших стін шурупи, дюбелі, саморізи і т. п. (не додаються).
Комбінується з іншими товарами серії БАЛУНГЕН.

Інструкція з догляду:

Протирати тканиною, змоченою м'яким миючим засобом.
Витирати чистою сухою тканиною.

Опис і розміри товару:

Цинк, Хромування

Характеристики

Артикул 702.930.28
Призначення Для ванної
Матеріал Метал
Комплект 2 шт.
Кількість упаковок 1
Бренд IKEA
Колір Сірий
Висота 8 см
Глибина 9 см

Відгуки

Додати відгук

    Напишіть власний відгук

    Ви переглядаєте: BALUNGEN БАЛУНГЕН Гачок, хром

    Як ви оцінюєте цей продукт?

    Практичність
    Якість
    Ціна
    • фото товару

    ВідгукиВаш відгук
    допоможе іншим людям
    при виборі цього товару

    Доставка

    Умови доставки та оплати

    Умови повернення та заміни товару

    Відправка товарів з категорії "В наявності" – у день оплати або наступного дня.

    Термін доставки товарів під замовлення з Польщі до України — 5-12 робочих днів.

    Важливо:

    Магазин не відповідає за ціни, які транспортна компанія встановлює на свої послуги.

    Також ми не несемо відповідальності за терміни доставки, коли товар відвантажений у транспортну компанію.

    Корисна інформація:

    Купуючи кілька товарів, ви заощаджуєте гроші на доставці.

    Наприклад: замовляючи журнальний столик ціною близько 300 грн, будьте готові до того, що його доставка коштуватиме приблизно 150 грн.

    Рекомендуємо додати на замовлення кілька дрібниць — вартість доставки при цьому практично не зміниться.

    Важливо!

    Виробник на свій розсуд і без додаткових повідомлень може змінювати комплектацію, зовнішній вигляд, країну виробництва та технічні характеристики моделі.

    Фактичний колір виробу може відрізнятися від представленого на сайті в залежності від кольору вашого монітора.

    У процесі оформлення замовлення обов'язково уточнюйте всі принципові для Вас властивості та характеристики товару, що купується: колір, матеріали, розміри і т.д..

    Опис товару переведено засобами машинного перекладу Google. Такі описи можуть містити лексичні, синтаксичні та граматичні помилки. Home Zone не несе відповідальності за будь-які неточності, помилки або збитки, до яких може призвести неправильний переклад описів або їх використання.

    Дизайнер Ebba Strandmark

    «З BALUNGEN я хотів створити серію аксесуарів для ванної кімнати, які є настільки ж розумними та функціональними, як і красивими, щоб допомогти вам упорядкуватись. Інтер'єри ванних кімнат 18-19 століть надихнули на традиційний вигляд. Якщо ви цінуєте майстерність і маєте око на деталі, BALUNGEN ідеально підходить для вас. Я сподіваюся, що ви зможете створити красиву, гармонійну атмосферу у ванній кімнаті за допомогою цих аксесуарів навіть у невеликих приміщеннях.

    Що таке цинк і замак?

    Цинк є металевим елементом, тоді як замак є сумішшю цинку, алюмінію, магнію та міді. Обидва є міцними матеріалами, їх легко відливати в різні форми. Вони добре проводять тепло і електрику. Об’єкти, виготовлені з цинку або замаку, часто обробляють поверхню, щоб вона нагадувала метали, як-от золото, латунь або нержавіючу сталь. І цинк, і замак зберігають свої хороші властивості, коли їх переробляють, щоб стати новими об’єктами.

    Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

    Підписка на новини 

    Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

    Часті питання

    Швидка доставка BALUNGEN БАЛУНГЕН Гачок можлива у такі міста: Івано-Франківськ, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Київ, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів.
    Вигідна ціна на IKEA BALUNGEN БАЛУНГЕН Гачок на сайті Homezone - 520 грн.
    IKEA BALUNGEN БАЛУНГЕН Гачок у 2024 році можна купити на сайті Homezone у категорії "Гачки" та замовити його за ціною 520 грн. Ціна вже включає доставку з Польщі до України. Ви також можете розраховувати на додаткову знижку, якщо ви є нашим постійним клієнтом.
    Найпопулярніші товари IKEA у категорії Гачки можна переглянути посиланням на сайті Homezone. У завжди можете придбати оригінальні товари IKEA як оптом (за безготівковим розрахунком), так і в роздріб. Замовляйте будь-які товари IKEA з категорії Гачки на Homezone!
    На товари виробника IKEA ще не надійшло жодної скарги на якість BALUNGEN БАЛУНГЕН Гачок від покупців. Але якщо раптом при розпакуванні або при складанні товару виявився брак - ви, звичайно, можете розраховувати на його безкоштовну заміну. З умовами заміни бракованого товару можна ознайомитись тут
    Повернення товару BALUNGEN БАЛУНГЕН Гачок можливе протягом 14 днів з моменту отримання. З умовами повернення товару можна ознайомитись тут.