Ідеально підходить для двокімнатної квартири біля моря, для студентської квартири або для першого будинку, цей набір включає дві сковорідки, одну більшу та одну меншу, оснащену антипригарним покриттям, яке запобігає прилипанню їжі до дна.
Алюміній швидко і рівномірно розподіляє тепло по всій сковороді. Це дозволяє легко регулювати температуру та запобігає підгорянню та прилипанню їжі до сковороди. Ідеально підходить для соусів і страв на основі борошна і молока. Алюмінієві каструлі та сковорідки часто обробляють антипригарним покриттям, щоб запобігти плямам і знебарвленню від впливу кислих продуктів, таких як томатний соус. Щоб уникнути подряпин, використовуйте дерев’яний або пластиковий посуд. Прати вручну.
Товщина стінок і дна каструлі може вплинути на ваше приготування. Тонкі основи швидко нагріваються, але їжа легше прилипає. Вони найкраще підходять для газових плит, які швидко й точно реагують, коли ви регулюєте температуру. Товсті основи нагріваються довше, але вони розподіляють тепло рівномірніше, тому їжа готується з різних боків. Ви отримаєте найкращі результати, якщо виберете сковороду, яка підходить для вашої варильної панелі та їжі, яку ви готуєте.
Серія KAVALKAD виготовлена з алюмінію, який добре підходить для смаження їжі та приготування соусів. Ефективно проводять тепло, ці сковорідки швидко нагріваються та дозволяють легко регулювати температуру під час готування. Алюміній також легкий, тому сковороди легко піднімати та транспортувати. Усі сковорідки цієї серії мають антипригарне покриття Teflon® Classic, тож ви можете смажити, використовуючи менше жиру, без такого легкого пригорання та прилипання їжі. Серію можна використовувати на газових, керамічних або чавунних плитах.
Після заліза алюміній є найбільш використовуваним металом у світі і має дуже широкий спектр використання. Його легко формувати, він легкий, але все ще міцний і довговічний. У нашому асортименті ми використовуємо його для таких речей, як кухонний посуд, карнизи для штор і чашки для чайних свічок. Великою перевагою алюмінію є те, що його можна переробляти знову і знову без втрати якості. Переробка споживає лише частину енергії, необхідної для виробництва алюмінію з нової сировини.