IKEA DAJLIEN Очищувач повітря, світло-зелений 10561057 105.610.57
IKEA DAJLIEN Очищувач повітря, світло-зелений 10561057 105.610.57 IKEA DAJLIEN Очищувач повітря, світло-зелений 10561057 105.610.57 IKEA DAJLIEN Очищувач повітря, світло-зелений 10561057 105.610.57 IKEA DAJLIEN Очищувач повітря, світло-зелений 10561057 105.610.57 IKEA DAJLIEN Очищувач повітря, світло-зелений 10561057 105.610.57

DAJLIEN Очищувач повітря, світло-зелений

Артикул: 105.610.57

Додати відгук про товар

Звичайна ціна: 2 384 грн

Special Price 1 930 грн

Під замовлення з Польщі

Доступно під замовлення: 39 шт.
Відправка по Україні: 20 - 24.05

Маленький і функціональний очищувач повітря, який має велике значення. Очищає повітря в приміщенні від шкідливих часток і пилку. Його також можна легко перемістити, щоб ви завжди могли дихати чистішим повітрям вдома.

Подробиці

Головні риси

Очищувач повітря DAJLIEN дозволяє легко покращити якість повітря у вашій кімнаті.

Очищувач повітря має 3 швидкості вентилятора, так що ви можете адаптувати його до потреб вашого будинку, а також впливати на рівень шуму. Якщо ви погано спите, виберіть найменшу швидкість вентилятора та низький рівень шуму вночі.

Поставте його на полицю або поставте вертикально на стіл – очищувач повітря можна легко та непомітно розмістити по дому різними способами. .

Ручка дозволяє легко переносити очищувач повітря між різними кімнатами та розміщувати його там, де він найбільше потрібен.

Розміри товару

Довжина кабелю: 1,95 м
Висота: 28 см
Глибина: 12,5 см
Ширина: 22,5 см

Матеріали

: полістирол

Інструкція з догляду


Попередній фільтр можна очистити за допомогою пилососа.
Сажовий фільтр слід замінити, коли він брудний.

Додаткова інформація

  • Продуктивність (інше): Оптимізовано для приміщень площею 7 м2 , де повітря фільтрується за допомогою очищувача повітря 5 разів на годину. Можна також використовувати у великих приміщеннях із довшим часом прибирання - або використовувати кілька, щоб охопити більшу площу.
  • Функції (інші): Фільтр частинок оптимізований для фільтрації понад 99,5 % дрібних часток у повітрі, таких як частинки PM2,5, пил і пилок.
  • Функції (інші): Домашні дії, такі як приготування їжі або використання відкритого вогню, можуть вивільняти шкідливі PM2. 5 частинок у повітря. Вони також можуть проникати в забруднене зовнішнє повітря.
  • Функції (інші): PM2,5 – це малі частки, які можна вдихати, розміром 0,1-2,5 мікрометра. li>
  • Функції (інші): практичний кабельний органайзер дозволяє легко засунути шнур в один кут очищувача повітря, щоб сховати його та уникнути заплутування кабелю.
  • Придбання -/Інша інформація: Регулярно перевіряйте, чи не забруднені фільтри. Світлодіодний індикатор загоряється, коли сажовий фільтр потрібно перевірити та, можливо, замінити. Рекомендується замінити сажовий фільтр щонайбільше через 6 місяців.
  • Придбання/інша інформація: сажовий фільтр перевірено відповідно до EN 1822-1 та ISO 29463- 3, що відповідає класу EPA12 і означає, що він фільтрує понад 99,5% усіх частинок у повітрі.
  • Придбання/інша інформація: фільтри EPA12 використовуються для забезпечення того, щоб повітря очищувач забезпечує якомога більше чистого повітря, зберігаючи низький рівень шуму та споживання енергії.
  • Придбання/Інша інформація: Швидкість подачі чистого повітря (CADR): Найнижча швидкість вентилятора 31 м3 /год, найвища швидкість вентилятора 95 м3/год.
  • Придбання/інша інформація: Рівень шуму: найнижча швидкість вентилятора 31 дБ, найвища швидкість вентилятора 55 дБ.
  • Придбання/інша інформація: споживання електроенергії: найнижча швидкість вентилятора 2,4 Вт, найвища швидкість вентилятора 8,0 Вт.

Розміри і вага упаковки

Упаковки: 1
Артикульний номер: 10561057
Ширина: 24 см
Висота: 13 см
Довжина: 36 см
Вага: 2 кг

Документи

Інструкції по збірці:
105.610.57 ІКЕА Очищувач повітря DAJLIEN

Характеристики

Артикул 105.610.57
Кількість упаковок 1
Бренд IKEA
Колір Зелений
Ширина 22,5 см
Висота 28 см
Глибина 12,5 см

Відгуки

Додати відгук

    Напишіть власний відгук

    Ви переглядаєте: DAJLIEN Очищувач повітря, світло-зелений

    Як ви оцінюєте цей продукт?

    Практичність
    Якість
    Ціна
    • фото товару

    ВідгукиВаш відгук
    допоможе іншим людям
    при виборі цього товару

    Доставка

    Умови доставки та оплати

    Умови повернення та заміни товару

    Відправка товарів з категорії "В наявності" – у день оплати або наступного дня.

    Термін доставки товарів під замовлення з Польщі до України — 5-12 робочих днів.

    Важливо:

    Магазин не відповідає за ціни, які транспортна компанія встановлює на свої послуги.

    Також ми не несемо відповідальності за терміни доставки, коли товар відвантажений у транспортну компанію.

    Корисна інформація:

    Купуючи кілька товарів, ви заощаджуєте гроші на доставці.

    Наприклад: замовляючи журнальний столик ціною близько 300 грн, будьте готові до того, що його доставка коштуватиме приблизно 150 грн.

    Рекомендуємо додати на замовлення кілька дрібниць — вартість доставки при цьому практично не зміниться.

    Важливо!

    Виробник на свій розсуд і без додаткових повідомлень може змінювати комплектацію, зовнішній вигляд, країну виробництва та технічні характеристики моделі.

    Фактичний колір виробу може відрізнятися від представленого на сайті в залежності від кольору вашого монітора.

    У процесі оформлення замовлення обов'язково уточнюйте всі принципові для Вас властивості та характеристики товару, що купується: колір, матеріали, розміри і т.д..

    Опис товару переведено засобами машинного перекладу Google. Такі описи можуть містити лексичні, синтаксичні та граматичні помилки. Home Zone не несе відповідальності за будь-які неточності, помилки або збитки, до яких може призвести неправильний переклад описів або їх використання.

    Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

    Підписка на новини 

    Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

    Часті питання

    Швидка доставка DAJLIEN Очищувач повітря можлива у такі міста: Івано-Франківськ, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Київ, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів.
    Вигідна ціна на IKEA DAJLIEN Очищувач повітря на сайті Homezone - 1 930 грн.
    IKEA DAJLIEN Очищувач повітря у 2024 році можна купити на сайті Homezone у категорії "Очищувачі повітря та фільтри" та замовити його за ціною 1 930 грн. Ціна вже включає доставку з Польщі до України. Ви також можете розраховувати на додаткову знижку, якщо ви є нашим постійним клієнтом.
    Найпопулярніші товари IKEA у категорії Очищувачі повітря та фільтри можна переглянути посиланням на сайті Homezone. У завжди можете придбати оригінальні товари IKEA як оптом (за безготівковим розрахунком), так і в роздріб. Замовляйте будь-які товари IKEA з категорії Очищувачі повітря та фільтри на Homezone!
    На товари виробника IKEA ще не надійшло жодної скарги на якість DAJLIEN Очищувач повітря від покупців. Але якщо раптом при розпакуванні або при складанні товару виявився брак - ви, звичайно, можете розраховувати на його безкоштовну заміну. З умовами заміни бракованого товару можна ознайомитись тут
    Повернення товару DAJLIEN Очищувач повітря можливе протягом 14 днів з моменту отримання. З умовами повернення товару можна ознайомитись тут.