IKEA SKYTTA Рама розсувних дверей, білий, 77x231 см 00497731 004.977.31

SKYTTA Рама розсувних дверей, білий, 77x231 см

Артикул: 004.977.31

Додати відгук про товар

Звичайна ціна: 6 400 грн

Special Price 5 180 грн

Під замовлення з Польщі

Доступно під замовлення: 13 шт.
Відправка по Україні: 10 - 13.05

Варіанти

Ви можете легко налаштувати своє рішення для зберігання, створити гардеробну або створити дві кімнати з однієї за допомогою розсувних дверей SKYTTA. Виберіть раму та додайте панелі, які відповідають вашому дому та стилю.

Подробиці

Розміри товару

Ширина: 77.1 см
Висота: 231 см
Товщина: 2.7 см
Система, висота: 240 см

Головні риси

Ви можете легко налаштувати своє рішення для зберігання, створити гардеробну або створити дві кімнати з однієї за допомогою розсувних дверей SKYTTA. Виберіть раму та додайте панелі, які відповідають вашому дому та стилю.

Створіть свої власні розсувні двері, вибираючи з різних рам і панелей - і комбінуйте їх за своїм бажанням.

Наш широкий асортимент панелей дозволяє вибирати з різних матеріалів і дизайнів, таких як напівпрозорі, скляні, глянцеві, дерев’яна плівка та дзеркала.

Інтегровані ручки надають розсувним дверям елегантного та гладкого вигляду.

Якщо ваша стеля вища за двері, ви можете використовувати редуктор висоти стелі SKYTTA та накладну панель, щоб імітувати стіну та заповнити щілину до 356 мм над дверима.

Якщо двері виходять вище стелі, двері можна зрізати вгорі разом з панеллю. У такій ситуації ми завжди рекомендуємо скористатися нашими послугами монтажу.

Гарантія 10 років. Перегляньте умови гарантійної брошури.

Дизайнер

IKEA of Sweden

Розміри і вага упаковки

Упаковки: 1

Артикульний номер: 00497731
Ширина: 14 см
Висота: 5 см
Довжина: 234 см
Вага: 6.2 кг

Корисна інформація

Комплектується рейками SKYTTA для розсувних дверей і пакетами фурнітури SKYTTA. Виберіть кількість відповідно до кількості вибраних дверей.

Доступні версії - білий, чорний і алюмінієвий.

Доступні шириною 770 мм і 1020 мм і висотою 1960 мм і 2310 мм.

Розрізання дверей по висоті вимагає точних і професійних інструментів. Якщо вам потрібне рішення з нижніми дверима, ми рекомендуємо скористатися нашими послугами встановлення.

Дзеркало і скляні панелі не можна обрізати.

Перед покупкою обов'язково ретельно виміряйте ширину, висоту і глибину майданчика. Для отримання додаткової інформації перегляньте наш посібник із купівлі та/або інструкції зі складання.

Рейка додає до дверей 87 мм, тому загальна висота в зібраному стані становить 2397 мм, що регулюється на 6 мм вгору або вниз.

Інструкція з догляду

Протирайте тканиною з м’яким засобом для чищення.

Витирайте насухо чистою тканиною.

Матеріали та догляд

Дверна коробка:
алюміній, анодований, акрилове покриття

Ручка:
алюміній, порошкове покриття

Документи

Інструкції по збірці:
004.977.31 ІКЕА Рама розсувних дверей SKYTTA
004.977.31 ІКЕА Рама розсувних дверей SKYTTA

Характеристики

Артикул 004.977.31
Призначення Для спальні
Матеріал Метал
Кількість упаковок 1
Бренд IKEA
Колір Білий
Розмір 77x231 см
Ширина 77,1 см
Висота 231 см

Відгуки

Додати відгук

    Напишіть власний відгук

    Ви переглядаєте: SKYTTA Рама розсувних дверей, білий, 77x231 см

    Як ви оцінюєте цей продукт?

    Практичність
    Якість
    Ціна
    • фото товару

    ВідгукиВаш відгук
    допоможе іншим людям
    при виборі цього товару

    Доставка

    Умови доставки та оплати

    Умови повернення та заміни товару

    Відправка товарів з категорії "В наявності" – у день оплати або наступного дня.

    Термін доставки товарів під замовлення з Польщі до України — 5-12 робочих днів.

    Важливо:

    Магазин не відповідає за ціни, які транспортна компанія встановлює на свої послуги.

    Також ми не несемо відповідальності за терміни доставки, коли товар відвантажений у транспортну компанію.

    Корисна інформація:

    Купуючи кілька товарів, ви заощаджуєте гроші на доставці.

    Наприклад: замовляючи журнальний столик ціною близько 300 грн, будьте готові до того, що його доставка коштуватиме приблизно 150 грн.

    Рекомендуємо додати на замовлення кілька дрібниць — вартість доставки при цьому практично не зміниться.

    Важливо!

    Виробник на свій розсуд і без додаткових повідомлень може змінювати комплектацію, зовнішній вигляд, країну виробництва та технічні характеристики моделі.

    Фактичний колір виробу може відрізнятися від представленого на сайті в залежності від кольору вашого монітора.

    У процесі оформлення замовлення обов'язково уточнюйте всі принципові для Вас властивості та характеристики товару, що купується: колір, матеріали, розміри і т.д..

    Опис товару переведено засобами машинного перекладу Google. Такі описи можуть містити лексичні, синтаксичні та граматичні помилки. Home Zone не несе відповідальності за будь-які неточності, помилки або збитки, до яких може призвести неправильний переклад описів або їх використання.

    Більше кімнати, той самий простір

    У всіх домівках, великих і малих, є свої проблеми. Можливо, не вистачає місця для зберігання, або все життя потрібно вмістити у відкритому плані поверху. З системою розсувних дверей SKYTTA ви можете раціональніше використовувати свої квадратні метри та створити домашній офіс у вітальні або простору гардеробну у спальні, як за помахом чарівної палички. Використовуючи ту саму техніку та виробничий ланцюжок, що й для розсувних дверей у наших шафах PAX, нам вдається утримувати низьку ціну на SKYTTA.

    Розсувні двері для будь-якого простору

    Економте простір, створіть новий простір або приховайте простір за допомогою розсувних дверей SKYTTA. Дверні рами та поручні представлені в трьох різних кольорах і поєднуються з панелями з асортименту PAX, щоб створити індивідуальне рішення. Створений для проходження між стелею та підлогою, тому не потрібні рами гардеробу, і підходить для будь-якої нашої системи зберігання, яка відповідає вашому простору. Або використовувати їх як роздільник кімнати. Виберіть елегантні мінімалістичні двері або скляні двері промислового вигляду, щоб створити стиль вашої кімнати.

    Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

    Підписка на новини 

    Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

    Часті питання

    Швидка доставка SKYTTA Рама розсувних дверей можлива у такі міста: Івано-Франківськ, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Київ, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів.
    Вигідна ціна на IKEA SKYTTA Рама розсувних дверей на сайті Homezone - 5 180 грн.
    IKEA SKYTTA Рама розсувних дверей у 2024 році можна купити на сайті Homezone у категорії "Всі елементи SKYTTA" та замовити його за ціною 5 180 грн. Ціна вже включає доставку з Польщі до України. Ви також можете розраховувати на додаткову знижку, якщо ви є нашим постійним клієнтом.
    Найпопулярніші товари IKEA у категорії Всі елементи SKYTTA можна переглянути посиланням на сайті Homezone. У завжди можете придбати оригінальні товари IKEA як оптом (за безготівковим розрахунком), так і в роздріб. Замовляйте будь-які товари IKEA з категорії Всі елементи SKYTTA на Homezone!
    На товари виробника IKEA ще не надійшло жодної скарги на якість SKYTTA Рама розсувних дверей від покупців. Але якщо раптом при розпакуванні або при складанні товару виявився брак - ви, звичайно, можете розраховувати на його безкоштовну заміну. З умовами заміни бракованого товару можна ознайомитись тут
    Повернення товару SKYTTA Рама розсувних дверей можливе протягом 14 днів з моменту отримання. З умовами повернення товару можна ознайомитись тут.