Серія MALM IKEA

Шукаєте меблі для спальні з простим, економним дизайном? Ласкаво просимо до спальні MALM. Тут повно простих ідей, як-от місце для зберігання під ліжком і комод, який також можна використовувати як тумбочку. Ми пропонуємо широкий вибір дерев’яного шпону та білої обробки, тому ви обов’язково знайдете щось для себе.

302 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
302 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
302 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Серія Malm: популярні товари

Серія меблів IKEA Malm створена для любителів мінімалізму і користується великою популярністю. Особливою популярністю користуються ліжка та каркаси ліжок, які можуть виготовлятися у версії Malm з контейнером для постільної білизни або без нього.

 

Другою популярною групою меблів Malm є комоди для спальні . Гладкі фасади ящиків не мають ручок, що робить їх дуже сучасними. Комоди Malm доступні в декількох розмірах, тож ви легко підберете той, який вам найбільше підходить. Варто звернути увагу на невеликий комод на коліщатках, який також може виконувати роль тумбочки Malm .

 

Столи Malm також були розроблені в кількох варіантах. Ви можете вибрати між класичною моделлю з ящиками збоку або варіантом з практичною висувною панеллю. Також перегляньте інші пропозиції IKEA щодо класичних домашніх столів .

 

Серед меблів для спальні окремої уваги заслуговують також туалетні столики Malm . Розроблені в надзвичайно мінімалістичному стилі, вони складаються лише зі стільниці та однієї великої, але неглибокої шухляди. Однак така економічність форми справляє велике враження і надає меблям Malm неповторний стиль. Туалетні столики ідеально доповнять функціональний простір.

 

Види грядок Malm

Однією з багатьох переваг ліжок Malm є те, що вони доступні у версіях з контейнерами для постільної білизни або без них. У вас є вибір як для односпальних, так і для двоспальних ліжок. Ці меблі доступні в ширину 90 см, 120 см, 140 см і найпопулярніший розмір ліжка IKEA Malm: 160 × 200 см . Також легше придбати контейнери для підстилки Malm окремо .

 

Вирішуючи придбати каркас ліжка Мальм, ви можете обрати різні кольори шпону: чорно-коричневий, декілька відтінків кольору натурального дерева та білий.

 

Підголівники Malm унікальні, тому що вони утворюють однорідну гладку поверхню. Окрім зовнішнього вигляду, ви також повинні оцінити, наскільки легко їх утримувати в чистоті. Ikea також пропонує інші підголівники .

 

Кольори спальні Malm

Плануючи облаштування спальні Malm, слід ретельно продумати, який колір меблів найкраще підійде під обраний стиль. Якщо ви хочете оформити інтер'єр в скандинавському стилі, вибирайте універсальний білий колір. Спальня Мальм в деревних тонах буде добре поєднуватися з оточенням в теплих тонах. Однак темні, графітові кольори найкраще поєднуються зі світлими стінами. Якщо ви любите контрасти, ви можете вибрати поєднання білих і чорних меблів Malm або поєднати білий з відтінками дерева.

Серія MALM
Мінімальна ціна: 1943 грн
Rating
4.8 / 16 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":