Продукція за

Серія KIVIK IKEA

Диван з піною з ефектом пам'яті адаптується до форми вашого тіла, забезпечуючи вам належну підтримку, тому на ньому так приємно сидіти. Ігри, перегляд фільмів, обійми - дивани KIVIK створені для спільного проведення часу. Тому ми додали низькі спинки, на яких можна сидіти, підніжки з місцем для зберігання речей і шезлонги, на яких можуть розміститися дві людини.

90 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
90 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
90 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Меблі для вітальні серії KIVIK

Меблі для вітальні Kivik. Дивани, шезлонги, підніжки та покривала. Різні кольори. Подивіться в IKEA!

 

Популярні меблі серії KIVIK

Серія IKEA KIVIK пропонує широкий вибір диванів, а також шезлонгів і табуретів, доступних у різних розмірах і кольорах. Дивани KIVIK розраховані на розміщення від двох до семи осіб і доступні як у класичному варіанті, так і в кутових диванах і навіть у П-подібному варіанті, тому вони однаково добре підійдуть як для маленьких, так і для великих віталень. Великою перевагою диванів KIVIK є подушки з ефектом пам'яті, які підлаштовуються під форму вашого тіла та повертають форму, коли ви встаєте.

 

У пропозиції також є шезлонги, що входять до кутових диванів. Шезлонг KIVIK можна вільно розмістити з лівого або правого боку, залежно від ваших потреб. У випадку з кутовими диванами серії KIVIK підлокітники також дозволяють додати додаткові шезлонги. Серія KIVIK також включає підставки для ніг, які роблять сидіння на дивані ще комфортнішим. Також ознайомтеся з нашими чохлами на дивани та крісла та виберіть ідеальний чохол для свого інтер’єру.

 

Кольори та оздоблення диванів KIVIK

Ви можете купити диван KIVIK в одному з багатьох кольорів: червоний, світло-сірий, темно-сірий, темно-синій, бежевий або антрацит. Це відкриває великі можливості для персоналізації. Кожен чохол можна легко зняти і випрати, або замінити на інший, тому якщо старий чохол набридне, можна одягнути новий.

 

До дивана КІВІК можна легко додати додатковий шезлонг (або кілька шезлонгів), а також вільно пересувати його вліво або вправо - завдяки знімним підлокітникам. Ще однією великою перевагою є зручні підніжки KIVIK, які ідеально вписуються в ціле. Цікаве рішення - придбати підніжку іншого кольору, щоб вона контрастувала з диваном і привертала увагу.

 

Дивани KIVIK – розміри та форми

Дивани KIVIK доступні в багатьох розмірах. На вибір пропонуються двомісні дивани, тримісний диван KIVIK, чотиримісний диван, п'ятимісний, шестимісний та семимісний диван. У цій серії представлені класичні, кутові та П-подібні дивани.Ви легко можете додати до дивану додатковий шезлонг і вільно переставляти його з одного боку дивана на іншу. Якщо ви не бажаєте купувати шезлонг, але хочете мати підтримку для своїх ніг, то підніжка KIVIK стане відмінним вибором.

Серія KIVIK
Мінімальна ціна: 52858 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":