Продукція за

Серія KALLAX IKEA

KALLAX — це стильна проста полиця, яка справді може багато чого. Ви можете поставити його на підлогу, повісити на стіну або перетворити на письмовий стіл, щоб повністю перетворити простір у вашій вітальні. Полиці KALLAX доступні в різних розмірах і кольорах. Легко надати їм індивідуальності, вибравши правильні двері, кошики, перегородки та багато іншого.

203 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
203 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
203 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Популярні товари з серії KALLAX

Шафи KALLAX охоче використовуються в різних приміщеннях. Вони цінуються як обладнання для дитячої кімнати, спальні або кухні. Розташування KALLAX у вітальні може передбачати використання його як стильної книжкової шафи. Стелажі KALLAX можуть зацікавити батьків, які при облаштуванні дитячої кімнати надихаються вченням школи Монтессорі. Стелаж має полки, розташовані на такій висоті, щоб дитина мала вільний доступ до кожної з них і могла самостійно знімати іграшки і складати їх назад.

 

Універсальність полиць KALLAX пояснюється простотою форми, що дозволяє вписати їх у будь-який інтер’єр та декор. Ця функція системи також передбачає різні варіанти установки. Полицю можна розмістити вертикально або горизонтально або повісити на стіну. Якщо ви хочете збагатити простий вигляд полиці та надати їй більш індивідуальний характер, ви можете вибрати вставки з ящиками, дверцятами або додати додаткові полиці KALLAX . Завдяки цьому, здавалося б, простий предмет меблів стає унікальним, адже вам вирішувати, де розмістити вставки.

 

Розміри та кольори полиць KALLAX

Розміри KALLAX дуже різноманітні. Від одного квадрата розміром 42 × 42 см до найбільшої версії, що складається з 25 модулів із загальним розміром 182 × 182 см. Розмір одного вікна завжди однаковий, тому ви можете комбінувати шафи KALLAX різних розмірів і підтримувати узгодженість.

 

Розташування полиці KALLAX  пропонує багато можливостей завдяки чотирьом кольоровим варіантам: чорно-коричневий, дуб білий, популярний білий і новий біло-зелений. 

 

Полиця IKEA KALLAX виготовлена ​​з міцного ДВП та ДСП. Варто додати, що стільниковий наповнювач на 100% підлягає переробці.

 

Види вставок для полиці KALLAX

Адаптуйте полицю до своїх потреб і доповніть полиці спеціальними вставками KALLAX . Ви можете вибрати версію з матеріалу або більш жорстку та міцну пластикову версію. У пропозиції також є вставки з висувними ящиками та дверцятами, які поєднують практичність і чудовий зовнішній вигляд. Поличні вставки KALLAX  допомагають організувати та впорядкувати простір.

 

Якщо вас також цікавлять інші стелажі, перегляньте нашу повну пропозицію полиць і книжкових шаф.

Серія KALLAX
Мінімальна ціна: 169 грн
Rating
4.7 / 15 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":