Продукція за

Серія HEMNES IKEA

Традиційна серія спалень HEMNES була розроблена з думкою про майбутнє. Меблі з масиву прекрасно старіють, радуючи око довгі роки. HEMNES пропонує все необхідне для створення будинку, який вам сподобається.

99 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
99 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
99 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Вироби з серії HEMNES для спальні

Якщо ви мрієте про спокійний і красивий інтер'єр, де відпочинок буде одним із задоволенням, перегляньте нашу пропозицію спальні HEMNES .

 

Відкрийте для себе нові можливості, обравши традиційну шафу з розсувними дверима або відкриту шафу HEMNES . Варіант з видимими полицями виглядає дуже сучасно, але змушує приділяти більше уваги дотриманню порядку. Шафа-купе HEMNES з дверима дає більше свободи.

 

Варто звернути увагу на дуже зручні і стильні комоди для спальні . Доступні в декількох розмірах, вони привертають увагу своїм простим стилем. Ви можете вибрати невелику модель з двома ящиками або вибрати набагато більший комод HEMNES з 8 ящиками. Серія IKEA HEMNES також включає ліжка . Просте узголів’я з рейками вписується в будь-який інтер’єр і його легко підтримувати в чистоті. Крім ліжок HEMNES, варто звернути увагу на зручні шезлонги HEMNES, які з успіхом можуть служити односпальним ліжком для підлітків.

 

Якщо ви шукаєте зручний предмет меблів, ви можете переглянути наші тумбочки . Високі ніжки надають йому цікавий, легкий вигляд, а маленький ящик тумбочки HEMNES вміщує безліч дрібниць. Туалетний столик HEMNES може доповнити модну спальню . Цей надзвичайно елегантний предмет меблів оснащений якісним дзеркалом і практичними ящиками з відділеннями. Продумана організація туалетного столика зробить зберігання жіночих дрібничок перестане проблемою.

 

Настінні дзеркала  виконують практичну і декоративну функцію. Дзеркала HEMNES досить великі, щоб вмістити відображення всього силуету. Пропозицію меблів для спальні доповнюють полиці HEMNES .

 

Матеріали та оздоблення HEMNES

Меблі серії IKEA HEMNES виготовляються з масиву деревини різних порід: сосни, бука та берези. Варто зазначити, що IKEA прагне до ситуації, коли вся деревина, яку використовує компанія, походить із екологічно чистих джерел.

 

 

Біла спальня в стилі HEMNES

Білий колір меблів довгий час був одним з найпопулярніших кольорів. Ідеально вписується в сучасний інтер'єр і все ще популярний скандинавський стиль. Серія IKEA HEMNES пропонує меблі приємного невтомного білого відтінку. Якщо ви хочете створити яскравий і модний інтер’єр, поєднуйте його зі стінами і текстилем сірих і пастельних відтінків. Якщо ви любите сильні акценти, розбийте ніжні кольори деталями більш насиченого кольору. Білі меблі також можна поєднувати з сірим ліжком HEMNES для різноманітності .

Серія HEMNES
Мінімальна ціна: 1805 грн
Rating
4.6 / 15 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":