Продукція за

Серія SÖDERHAMN IKEA

Глибокі сидіння та вільні подушки спинки роблять диван SÖDERHAMN неймовірно комфортним. Наче цього недостатньо, ви можете комбінувати окремі секції багатьма різними способами, щоб усе ідеально вписувалося у ваш будинок. Крісла, шезлонги, дивани на замовлення, підніжки... У серії SÖDERHAMN є все, що ви можете побажати.

115 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
115 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
115 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Популярні товари із серії SÖDERHAMN

Модульні та кутові дивани IKEA SÖDERHAMN дозволяють створити унікальний відпочинок у класичному або кутовому варіанті, залежно від потреб та розмірів кімнати. Серія також включає крісла та шезлонги SÖDERHAMN . Це рішення дозволяє створити набір, який повністю відповідає очікуванням користувача. Ви також можете вибрати  підлокітники IKEA SÖDERHAMN, щоб зручно розташувати руки.

 

Види диванів і крісел SÖDERHAMN

Кожен диван IKEA SÖDERHAMN, а також крісла та шезлонги доступні в шести колірних варіантах: пудрово-рожевий, бірюзовий, темно-сірий, білий, помаранчевий і межують з бежевим і коричневим. Широкий вибір кольорів дозволяє додатково персоналізувати набір і підібрати його до колірної гами інтер'єру. Кожен диван SÖDERHAMN також продається з подушками того ж кольору, що й чохол. Чохли можна прати в пральній машині при температурі не більше 40 градусів.

Готові дивани випускаються в одно-, трьох-, чотирьох- і шестимісному варіантах. Елементи секцій, в свою чергу, зберігають однакові розміри, як в стандартному, так і в кутовому варіанті. Усі розділи можна комбінувати як завгодно, що дає широкий вибір варіантів конфігурації в залежності від ваших очікувань. SÖDERHAMN Шезлонг і крісло SÖDERHAMN одномісні. Шезлонг можна поєднати з будь-якою секцією дивана, створюючи комфортний предмет меблів для лежання.

 

Чохли SÖDERHAMN

У пропозиції також є різноманітні накидки на дивани та шезлонги, завдяки яким меблі можна підібрати за кольором до кімнати та вільно змінювати її зовнішній вигляд навіть через тривалий час після покупки. Чохол SÖDERHAMN доступний у варіантах, призначених для кутових елементів, одномісних секцій, шезлонгів і тримісних секцій. Завдяки цьому ви можете персоналізувати кожен продукт з лінії SÖDERHAMN, коли попереднє покриття стає брудним або більше не відповідає вашим уподобанням.

У пропозиції IKEA також є чохли із серій Finnsta, Samsta та Vierp, кожна з яких має дещо іншу структуру. Вони випускалися в шести кольорах: світло-рожевий, бірюзовий, темно-сірий, білий, помаранчевий і відтінок між бежевим і коричневим. Чохли можна легко зняти і випрати в пральній машині при низькій температурі, але не сушити в сушарці.

Серія SÖDERHAMN
Мінімальна ціна: 22818 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":