Продукція за

Серія MAMMUT IKEA

Натхненна химерними формами прямо з божевільних мультфільмів, серія MAMMUT пропонує дійсно круті меблі для дітей. Вони легкі і в той же час міцні, тому діти легко пересувають їх з місця на місце. Безпечні та довговічні меблі MAMMUT також добре працюватимуть поза домом.

9 шт.
Сортувати у порядку зменшення

9 шт.
Сортувати у порядку зменшення

9 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Серія Mammut: столики та стільчики для найменших

Легкі, барвисті та безпечні - ось три риси, які характеризують дитячі меблі серії Mammut. Подивіться, що пропонує IKEA!

 

Рекомендовані товари із серії Mammut

це непросте завдання. На щастя, в нашій пропозиції є такі набори, як IKEA Mammut. Ця серія дитячих меблів включає три типи виробів, які ідеально підходять, наприклад, для створення творчого ігрового простору - також у поліклініках чи дитячих садках. Дитячі стільці та столи призначені для дітей віком від 3 до 6 років. Набір Mammut дозволить вам створити по-справжньому барвистий дитячий куточок, який неодмінно спонукатиме до веселощів та творчості. Ви можете розібрати меблі дуже швидко - для їх збирання та розбирання не потрібні інструменти, адже елементи створені таким чином, що вам потрібно лише стиснути їх разом, як у тривимірному пазлі. Деталі серії IKEA Mammut також легкі, тому навіть взяти їх у сімейну поїздку за місто не складе жодних проблем.

 

Барвисті столи та стільці від Mammut

Стіл IKEA Mammut та інші елементи серії доступні в кількох приємних оку кольорах. Синій дитячий стільчик Mammut або рожевий стільчик Mammut ідеально підійдуть, наприклад, до білого стільчика Mammut. Все це означає, що дитячі меблі цієї серії зацікавлять найменших і дозволять довго і безтурботно розважатися. Ці меблі міцні та безпечні, тому немає ризику, що вони пошкодяться під час гри та пораняться дитиною. Круглий стіл Mammut точно стане вашим улюбленим ігровим центром.

 

Переваги дитячих меблів Mammut

Дитячий стіл Mammut доступний не тільки в пастельних, яскравих кольорах, але також не має гострих країв, а для складання потрібно лише «запресувати» елементи. Дитячий столик Mammut, стілець Mammut і табурет IKEA Mammut виготовлені з легкого та нешкідливого матеріалу, який також використовується для виготовлення дитячих пляшечок та харчових контейнерів. Це не тільки гарантує, що дитячі меблі IKEA Mammut будуть міцними та стійкими до руйнування, але й гарантує безпеку дітей, які будуть грати з меблями.

 

Стіл Mammut або табурет IKEA Mammut також можна використовувати в саду та на вулиці. Пластик стійкий до шкідливого впливу вологи та снігу. Завдяки цьому, навіть якщо під час гри вас застала злива, вам не доведеться турбуватися про стан дитячих меблів, які ви не зможете принести додому. Дитячі стільці та дитячий столик Mammut також дуже легко чистити: достатньо трохи миючого засобу та вологої ганчірки, щоб протерти забруднену поверхню.

Серія MAMMUT
Мінімальна ціна: 493 грн
Rating
4.7 / 8 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":