Продукція за

Серія FLISAT IKEA

FLISAT - це серія дерев'яних меблів для дитячої кімнати, виготовлена з масиву сосни, яка гарно старіє та стильно відповідає потребам дитинства. Традиційний дизайн і унікальне розташування зерен привнесуть у ваш дім нотку природи.

9 шт.
Сортувати у порядку зменшення

9 шт.
Сортувати у порядку зменшення

9 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Серія меблів для дитячої кімнати FLISAT

Обставити маленьку дитячу кімнату - завдання не з легких. Вибрані меблі повинні бути функціональними, привабливими і безпечними - без гострих країв або елементів, які можуть бути небезпечними, наприклад, при проковтуванні. Усім цим припущенням відповідає серія IKEA FLISAT. Це дерев'яні меблі для дитячої кімнати, які не тільки красиво виглядають, але й доступні за дуже доступними цінами.

Тут ви знайдете книжкові полиці, столи, а також навісні шафи, столи та відділення для зберігання іграшок. Всі меблі виготовлені з масиву сосни, який чудово виглядає, міцний, а також безпечний. Це, безсумнівно, правильні меблі для дітей, що означає, що вам не доведеться турбуватися про безпеку вашої дитини.

 

Матеріали та оздоблення дерев'яних меблів FLISAT

Серія FLISAT виготовлена ​​з лакованої деревини сосни. Його не фарбували, завдяки чому полиця IKEA FLISAT або парта FLISAT зберегли унікальний вигляд, який не набридне дитині. Цей матеріал також має практичний і екологічний вимір - IKEA гарантує, що для виробництва цих меблів використовується лише сертифікована або перероблена деревина. Завдяки цьому, якщо ви купуєте меблі FLISAT, які наповнять ваш дім, ви можете бути впевнені, що зробили свій внесок у турботу про навколишнє середовище.

Це рішення також має великий виховний вимір - такі меблі дозволять вам прямо показати вашій дитині, що шляхом свідомих покупок ви можете зробити свій внесок у збереження ресурсів нашої планети. Важлива, звісно, ​​і практична сторона – у дерев’яному ящику вона дозволить вашій дитині швидко дістати той, який йому цікавий. Також можна урізноманітнити такі меблі, використовуючи декоративні подушки і дитячі ковдри .

 

Переваги меблів FLISAT

Серія FLISAT - це, перш за все, чудовий вибір, якщо ви хочете дати своїй дитині трохи самостійності. Зібрати меблі з цієї серії дуже легко, не потрібно використовувати додаткові інструменти, і ваша дитина може зробити це самостійно або з невеликою допомогою. Крім того, меблі створювалися максимально практичними та функціональними.

Лакована поверхня дуже проста в очищенні - не варто хвилюватися, що більш творчі діти зможуть її ефективно відчистити. Для видалення більшості забруднень достатньо вологої ганчірки та трохи миючого засобу.

Серія FLISAT
Мінімальна ціна: 390 грн
Rating
4.8 / 5 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":