Продукція за

Серія EKTORP IKEA

Заокруглені краї і чудову м'якість дивана ЕКТОРП з нещільно натягнутим покриттям неможливо переоцінити. Міцні шви, знімні подушки та чохли, які можна прати, гарантують, що EKTORP сміливо протистоїть викликам повсякденного життя день за днем, рік за роком.

65 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
65 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
65 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Популярні товари з серії ЕКТОРП

IKEA EKTORP — серія, присвячена любителям комфорту та зручності. Дивани та кутові дивани EKTORP мають сидіння з високоеластичної піни та поліефірної вати. Ці матеріали забезпечують хорошу підтримку тіла, що робить їх надзвичайно комфортними. Також вони дуже швидко повертаються до початкової форми.
Ознайомтеся з повною пропозицією IKEA щодо диванів і кутових диванів !

Крісло EKTORP - унікальний предмет меблів. Він не тільки чудово виглядає, але й вражає зручністю використання. М'яка двостороння подушка, що забезпечує підтримку спини, наповнена поліефірним волокном. Доповнивши крісло IKEA EKTORP зручною підставкою для ніг, ви зможете відпочити та розслабитися. Підніжка EKTORP оснащена відділенням для речей під сидінням. Тут добре зберігати газети, кросворди або пульт від телевізора.

 

Перегляньте всі крісла та шезлонги, які можна знайти в IKEA. Завдяки широкому асортименту покриттів ви легко надасте своїм меблям новий вигляд. У пропозиції представлені чохли на дивани, крісла та інші елементи серії EKTORP. У нашій пропозиції також представлені чохли на дивани та шезлонги інших моделей.

 

Види диванів і крісел ЕКТОРП

Дивани IKEA EKTORP та крісла IKEA EKTORP доступні в приглушених кольорах темно-сірого та бежевого, а також у ефектному різнокольоровому квітковому орнаменті.

Дивани представлені в двох розмірах. ІКЕА ЕКТОРП 2-місний шириною 179 см та ІКЕА ЕКТОРП 3-місний шириною 218 см. Великі 4-місні кутові дивани ЕКТОРП розроблені для більш просторих віталень.

 

Чохли ЕКТОРП

Чохли можна легко зняти з меблів і випрати в пральній машині. Вони виготовлені з високоякісних матеріалів, стійких до стирання та зміни кольору під дією світла.

Завдяки різноманітності кольорів меблі ЕКТОРП можна використовувати в різних інтер'єрах. Світло-бежевий і сірий чудово впишуться в ніжний декор або пом’якшать більш яскравий інтер’єр. Квітковий мотив ідеально підходить для створення красивої вітальні в істинно англійському стилі.

Наявність чохлів для всіх елементів серії дозволяє легко змінювати дизайн інтер'єру і стиль самих меблів. Як тільки візерунок вам сподобається, ви можете легко змінити обкладинку.

Серія EKTORP
Мінімальна ціна: 2406 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":