Продукція за

Регульовані столи

Письмовий стіл – обов’язковий атрибут кожного сучасного офісу, навіть домашнього. Завдяки положенню стоячи ви маєте можливість покращити свою концентрацію та підвищити продуктивність. Подивіться, як вибрати стоячий стіл, який відповідає вашим потребам!
86 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
86 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
86 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Регульовані столи
Мінімальна ціна: 11596 грн
Rating
5.0 / 1 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Регульовані столи" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Регульовані столи, а також будь-яких інших товарів з категорії Письмові та комп'ютерні столи до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Регульовані столи?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Регульовані столи?

Хіти продажу товарів у категорії Регульовані столи можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Регульовані столи"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email