Товщина стінок і дна каструлі може вплинути на ваше приготування. Тонкі основи швидко нагріваються, але їжа легше прилипає. Вони найкраще підходять для газових плит, які швидко й точно реагують, коли ви регулюєте температуру. Товсті основи нагріваються довше, але вони розподіляють тепло рівномірніше, тому їжа готується з різних боків. Ви отримаєте найкращі результати, якщо виберете сковороду, яка підходить для вашої варильної панелі та їжі, яку ви готуєте.
Нержавіючу сталь можна знайти в усьому, від будівельних конструкцій і автомобілів до раковин і ножів. Легко зрозуміти, чому він має так багато застосувань. Нержавіюча сталь тверда та довговічна, має гарну стійкість до корозії, а саме іржі. Як правило, він має низький вміст нікелю, і для продукції IKEA ми в основному використовуємо нержавіючу сталь, яка не містить нікелю. Як і багато інших металів, його можна переробляти знову і знову, щоб стати новими, міцними речами – без втрати своїх цінних властивостей.