Усі столові прилади потребують певного догляду, щоб зберегти їх первинний вигляд. Промийте столові прибори після використання, щоб видалити будь-які залишки їжі, навіть якщо ви плануєте помити посуд пізніше. Якщо ви використовуєте посудомийну машину, виберіть коротший цикл і висушіть столові прибори вручну. Таким чином ви уникнете плям іржі, спричинених їжею, яка прилипає до столових приборів, або якщо столові прибори надто довго залишаються на гарячому вологому повітрі всередині машини. Добра порада не обов’язково має бути дорогою.
Бажаєте якісні столові прибори, які підходять для будь-яких страв? Тоді серія DRAGON — хороший вибір. Класичний дизайн добре поєднується з більшістю стилів фарфору та може використовуватися як у будні, так і у свята.
Коли дизайнер Карл-Густаф Янссон створював столові прибори DRAGON, він поставив за мету те, що вони повинні сподобатися більшості людей, підходити для більшості речей і мати позачасовий вигляд. Йому це вдалося настільки добре, що столові прибори пережили всі наші інші серії столових приборів. І незважаючи на те, що їх виробляли в багатьох країнах світу, столові прибори завжди зберігали свій первісний вигляд. Справді вірний слуга, який також добре виконує свою роботу в багатьох ресторанах наших магазинів.
Використовуйте свої руки та очі, щоб допомогти вам вирішити, який столовий прилад вибрати. Вам подобається форма і обробка? Він добре лежить у руці? Чим більше матеріалу в столових приборах, тим краще їх тримати. Але найбільший вплив на ціну також має кількість матеріалу та процес виробництва. Дотримуйтесь своїх інстинктів - тільки ви знаєте, який столовий прилад найкращий.
Нержавіючу сталь можна знайти в усьому, від будівельних конструкцій і автомобілів до раковин і ножів. Легко зрозуміти, чому він має так багато застосувань. Нержавіюча сталь тверда та довговічна, має гарну стійкість до корозії, а саме іржі. Як правило, він має низький вміст нікелю, і для продукції IKEA ми в основному використовуємо нержавіючу сталь, яка не містить нікелю. Як і багато інших металів, його можна переробляти знову і знову, щоб стати новими, міцними речами – без втрати своїх цінних властивостей.