Товщина стінок і дна каструлі може вплинути на ваше приготування. Тонкі основи швидко нагріваються, але їжа легше прилипає. Вони найкраще підходять для газових плит, які швидко й точно реагують, коли ви регулюєте температуру. Товсті основи нагріваються довше, але вони розподіляють тепло рівномірніше, тому їжа готується з різних боків. Ви отримаєте найкращі результати, якщо виберете сковороду, яка підходить для вашої варильної панелі та їжі, яку ви готуєте.
Пробка виготовляється з кори коркового дуба, яка акуратно зрізається зі стовбура дерева. Потім проходить близько дев’яти років, поки дерево не утворить нову кору, яку можна збирати. Оскільки корковий дуб може прожити 150-200 років, кожен з них виробляє багато пробки протягом свого життя. Пробка має кілька хороших якостей як матеріал: вона легка, гнучка, водонепроникна та природно стійка до вогню. Ми використовуємо його в меблях і аксесуарах.