Це серія IKEA 365+, яка означає все, що, на нашу думку, визначає хороші щоденні товари. Класичні кольори та дизайни, які ніколи не вийдуть з моди. Міцні матеріали, які витримують жорстке щоденне використання. І багато розумних деталей, які роблять приготування та подачу їжі водночас веселим і легким – кожен день у році. Сподіваюся, ви згодні.
Коли ми розробляли ніж IKEA 365+, ми хотіли зробити ніж, який надихає людей готувати смачну їжу. Якість повинна бути високою, щоб ніж пробудив апетит і витримав щоденне використання протягом багатьох років. Ось чому він виготовлений із нержавіючої сталі та має позачасовий дизайн, який ніколи не набридне. Канавки в рукоятці забезпечують міцний і надійний хват і запобігають ковзанню ножа в руці. Ми сподіваємося, що це буде вашим щоденним улюбленим і очевидним вибором, коли ви готуєте їжу.
З ножем IKEA 365+ готувати простіше та веселіше. Канавки в рукоятці забезпечують міцний і надійний зчеплення, що запобігає ковзанню ножа в руці. Він також легкий і з ним приємно працювати, оскільки він виготовлений з цільного шматка нержавіючої сталі і тому дуже добре збалансований. Ніж також легко чистити, тож ви захочете та зможете використовувати його щодня, цілий рік.
Ніж IKEA 365+ виготовлено з ретельно відібраної молібденової/ванадієвої сталі. Це означає, що воно залишається гострим протягом дуже тривалого часу, а лезо тверде та гнучке водночас. Ніж також дуже міцний і його легко чистити, оскільки він виготовлений з нержавіючої сталі. У поєднанні з непідвладним часу дизайном ніж витримує щоденне використання протягом багатьох років. А це, у свою чергу, робить приготування їжі легшим і веселішим.
Нержавіючу сталь можна знайти в усьому, від будівельних конструкцій і автомобілів до раковин і ножів. Легко зрозуміти, чому він має так багато застосувань. Нержавіюча сталь тверда та довговічна, має гарну стійкість до корозії, а саме іржі. Як правило, він має низький вміст нікелю, і для продукції IKEA ми в основному використовуємо нержавіючу сталь, яка не містить нікелю. Як і багато інших металів, його можна переробляти знову і знову, щоб стати новими, міцними речами – без втрати своїх цінних властивостей.