Алюміній швидко і рівномірно розподіляє тепло по всій сковороді. Це дозволяє легко регулювати температуру та запобігає підгорянню та прилипанню їжі до сковороди. Ідеально підходить для соусів і страв на основі борошна і молока. Алюмінієві каструлі та сковорідки часто обробляють антипригарним покриттям, щоб запобігти плямам і знебарвленню від впливу кислих продуктів, таких як томатний соус. Щоб уникнути подряпин, використовуйте дерев’яний або пластиковий посуд. Прати вручну.
Антипригарне покриття запобігає прилипанню їжі до поверхні посуду. Це також дає можливість смажити їжу в дуже невеликій кількості жиру або взагалі без нього. Існує кілька типів антипригарного покриття - Teflon® Professional є найстійкішим. Проте антипригарне покриття легко дряпається, тому рекомендуємо використовувати дерев’яний або пластиковий посуд. Ви також повинні мити посуд вручну. Можна поставити в духовку антипригарний посуд - якщо ручки металеві.
Товщина стінок і дна каструлі може вплинути на ваше приготування. Тонкі основи швидко нагріваються, але їжа легше прилипає. Вони найкраще підходять для газових плит, які швидко й точно реагують, коли ви регулюєте температуру. Товсті основи нагріваються довше, але вони розподіляють тепло рівномірніше, тому їжа готується з різних боків. Ви отримаєте найкращі результати, якщо виберете сковороду, яка підходить для вашої варильної панелі та їжі, яку ви готуєте.
Якщо ви уважно подивіться на дно каструлі, ви побачите, що воно трохи увігнуте. Це нормально. При нагріванні дно розширюється і сплющується. Ось чому ви повинні дати каструлям повільно охолонути перед тим, як мити їх. Якщо вони охолонуть надто швидко, існує ризик того, що дно не встигне повернутися в нейтральне, увігнуте положення і може навіть деформуватися під час наступного нагрівання.
Завдяки тому, що сковорода-гриль GRILLA виготовлена з алюмінію, вона швидко нагрівається до високої температури, завдяки чому на страві залишаються апетитні смуги гриля. Всередині сковорода має антипригарне покриття Teflon® Classic. Це запобігає пригоранню та прилипанню їжі до сковороди та полегшує її очищення. Це також означає, що ви можете готувати з меншою кількістю жиру, тому результати також будуть здоровішими. Сковороду-гриль можна використовувати на газових, керамічних або чавунних плитах.
Після заліза алюміній є найбільш використовуваним металом у світі і має дуже широкий спектр використання. Його легко формувати, він легкий, але все ще міцний і довговічний. У нашому асортименті ми використовуємо його для таких речей, як кухонний посуд, карнизи для штор і чашки для чайних свічок. Великою перевагою алюмінію є те, що його можна переробляти знову і знову без втрати якості. Переробка споживає лише частину енергії, необхідної для виробництва алюмінію з нової сировини.