IKEA FYRTUR Блокуюча світло рулонна штора, смарт бездротовий / на акумуляторі сірий, 140x195 см 30408187 304.081.87
IKEA FYRTUR Блокуюча світло рулонна штора, смарт бездротовий / на акумуляторі сірий, 140x195 см 30408187 304.081.87 IKEA FYRTUR Блокуюча світло рулонна штора, смарт бездротовий / на акумуляторі сірий, 140x195 см 30408187 304.081.87 IKEA FYRTUR Блокуюча світло рулонна штора, смарт бездротовий / на акумуляторі сірий, 140x195 см 30408187 304.081.87 IKEA FYRTUR Блокуюча світло рулонна штора, смарт бездротовий / на акумуляторі сірий, 140x195 см 30408187 304.081.87 IKEA FYRTUR Блокуюча світло рулонна штора, смарт бездротовий / на акумуляторі сірий, 140x195 см 30408187 304.081.87 IKEA FYRTUR Блокуюча світло рулонна штора, смарт бездротовий / на акумуляторі сірий, 140x195 см 30408187 304.081.87 IKEA FYRTUR Блокуюча світло рулонна штора, смарт бездротовий / на акумуляторі сірий, 140x195 см 30408187 304.081.87

FYRTUR Блокуюча світло рулонна штора, смарт бездротовий / на акумуляторі сірий, 140x195 см

Артикул: 304.081.87

Додати відгук про товар

Звичайна ціна: 11 184 грн

Special Price 9 017 грн

Під замовлення з Польщі

Доступно під замовлення: 2 шт.
Відправка по Україні: 3 - 6.05

Варіанти

Рулонна штора FYRTUR блокує зовнішнє світло і створює повну темряву в кімнаті. Керуйте за допомогою пульта дистанційного керування або шлюзу TRÅDFRI та програми IKEA Home Smart.

Подробиці

Розміри товару

Ширина тканини: 140 см
Ширина вала: 144.3 см
Довжина: 195 см
Поверхня: 2.73 м²
Цей продукт потребує складання.

Головні риси

Світлонепроникна штора FYRTUR блокує світло ззовні та повністю затінює кімнату. Використовуйте з пультом дистанційного керування або з розумними воротами DIRIGERA та додатком IKEA Home Smart, щоб отримати більше можливостей розумного керування.

Одним натисканням кнопки на пульті дистанційного керування бездротові розумні жалюзі затемнять вашу спальню - і місяць більше не буде заважати вам спати вночі або будити, коли ви захочете поспати довше.

Поєднавши цей виріб із розумним шлюзом DIRIGERA, ви отримаєте ще більше переваг і зможете керувати ним разом з іншими розумними виробами у розумному додатку IKEA Home.

За допомогою розумного шлюзу DIRIGERA та розумного додатку IKEA Home ви можете керувати бездротовими ролетами різними способами - налаштувати їх на підйом та опускання за допомогою таймера, а також створити кілька груп бездротових ролетів.

Ролети попередньо сполучені з пультом дистанційного керування та ретранслятором ZigBee.

Для роботи бездротової функції ролет необхідно підключити ретранслятор сигналу (входить до комплекту) до електричної розетки в радіусі 10 метрів від ролет.

Завдяки відсутності шнурів штора безпечна для дітей.

Акумуляторна батарея BRAUNIT є джерелом живлення для бездротових ролет FYRTUR і KADRILJ.

При заміні жалюзі не потрібно міняти фурнітуру або свердлити нові отвори. Настінні та стельові кронштейни, що входять до комплекту, підходять для жалюзі TRETUR, FYRTUR і KADRILJ.

Дизайнер

David Wahl

Розміри і вага упаковки

Упаковки: 1

Артикульний номер: 30408187
Ширина: 12 см
Висота: 8 см
Довжина: 159 см
Вага: 3.7 кг

Корисна інформація

Доповніть розумним шлюзом DIRIGERA та розумним додатком IKEA Home для керування через Amazon Alexa, Apple HomeKit або Hey Google.

Розумний шлюз DIRIGERA дозволяє використовувати розумний додаток IKEA Home.

Рулонну штору не можна обрізати.

Цей інтелектуальний продукт також можна підключити до шлюзу TRÅDFRI.

У комплекті 1 батарейка для пульта дистанційного керування, 1 акумуляторна батарея, 1 зарядний пристрій та 1 підсилювач сигналу.

Пульт дистанційного керування в комплекті.

Шурупи для кронштейнів і шурупи для стіни/стелі не входять до комплекту.

Інструкція з догляду

Не періть.

Не відбілювати.

Не сушіть у пральній машині.

Не прасуйте.

Не піддавати хімічному очищенню.

Матеріали та догляд

Тканина:
100 поліестер (мін. 90% з перероблених матеріалів)

Верхня рейка/ Нижня рейка:
Алюміній, Анодований

Кришка:
Полікарбонат/AB пластик, тонований акриловий лак

Документи

Інструкції по збірці:
304.081.87 ІКЕА Затемнювальна рулонна штора FYRTUR

Характеристики

Артикул 304.081.87
Призначення Штори та карнизи, жалюзі, ролети
Властивості Електричний, З пультом дистанційного керування, Працює з IKEA Home smart
Матеріал Поліестер
Кількість упаковок 1
Бренд IKEA
Колір Сірий
Розмір 140x195 см
Довжина 195 см
Вага, кг 3.82
SEO text

Отримайте правильне світло!

З нашими рулонними шторами FYRTUR & KADRILJ ви можете контролювати світло зі свого ліжка або з іншого місця! Завдяки пульту дистанційного керування або додатку IKEA TRÅDFRI можна керувати кількома бездротовими жалюзі одночасно або окремо. Це зручно та чудово для всіх поколінь. Виберіть, який вид штори вам потрібен. Жалюзі FYRTUR блокують світло, а штори KADRILJ пропускають світло. Нехай вони допоможуть вам отримати потрібну кількість світла та створять найкращі умови для гарного нічного сну чи м’якого пробудження!

Тканина блок-аут

Блокуюча тканина ефективно блокує все світло. Ідеально підходить для людей, чутливих до світла під час сну, у будь-який час доби. Запобігає відблиску на телевізорах і цифрових екранах. Це забезпечує повну конфіденційність у будь-який час, оскільки люди зовні не бачать, навіть коли кімната освітлена.

Відгуки

Додати відгук

    Напишіть власний відгук

    Ви переглядаєте: FYRTUR Блокуюча світло рулонна штора, смарт бездротовий / на акумуляторі сірий, 140x195 см

    Як ви оцінюєте цей продукт?

    Практичність
    Якість
    Ціна
    • фото товару

    ВідгукиВаш відгук
    допоможе іншим людям
    при виборі цього товару

    Доставка

    Умови доставки та оплати

    Умови повернення та заміни товару

    Відправка товарів з категорії "В наявності" – у день оплати або наступного дня.

    Термін доставки товарів під замовлення з Польщі до України — 5-12 робочих днів.

    Важливо:

    Магазин не відповідає за ціни, які транспортна компанія встановлює на свої послуги.

    Також ми не несемо відповідальності за терміни доставки, коли товар відвантажений у транспортну компанію.

    Корисна інформація:

    Купуючи кілька товарів, ви заощаджуєте гроші на доставці.

    Наприклад: замовляючи журнальний столик ціною близько 300 грн, будьте готові до того, що його доставка коштуватиме приблизно 150 грн.

    Рекомендуємо додати на замовлення кілька дрібниць — вартість доставки при цьому практично не зміниться.

    Важливо!

    Виробник на свій розсуд і без додаткових повідомлень може змінювати комплектацію, зовнішній вигляд, країну виробництва та технічні характеристики моделі.

    Фактичний колір виробу може відрізнятися від представленого на сайті в залежності від кольору вашого монітора.

    У процесі оформлення замовлення обов'язково уточнюйте всі принципові для Вас властивості та характеристики товару, що купується: колір, матеріали, розміри і т.д..

    Опис товару переведено засобами машинного перекладу Google. Такі описи можуть містити лексичні, синтаксичні та граматичні помилки. Home Zone не несе відповідальності за будь-які неточності, помилки або збитки, до яких може призвести неправильний переклад описів або їх використання.

    Отримайте правильне світло!

    З нашими рулонними шторами FYRTUR & KADRILJ ви можете контролювати світло зі свого ліжка або з іншого місця! Завдяки пульту дистанційного керування або додатку IKEA TRÅDFRI можна керувати кількома бездротовими жалюзі одночасно або окремо. Це зручно та чудово для всіх поколінь. Виберіть, який вид штори вам потрібен. Жалюзі FYRTUR блокують світло, а штори KADRILJ пропускають світло. Нехай вони допоможуть вам отримати потрібну кількість світла та створять найкращі умови для гарного нічного сну чи м’якого пробудження!

    Тканина блок-аут

    Блокуюча тканина ефективно блокує все світло. Ідеально підходить для людей, чутливих до світла під час сну, у будь-який час доби. Запобігає відблиску на телевізорах і цифрових екранах. Це забезпечує повну конфіденційність у будь-який час, оскільки люди зовні не бачать, навіть коли кімната освітлена.

    Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

    Підписка на новини 

    Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

    Часті питання

    Швидка доставка FYRTUR Блокуюча світло рулонна штора можлива у такі міста: Івано-Франківськ, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Київ, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів.
    Вигідна ціна на IKEA FYRTUR Блокуюча світло рулонна штора на сайті Homezone - 9 017 грн.
    IKEA FYRTUR Блокуюча світло рулонна штора у 2024 році можна купити на сайті Homezone у категорії "Жалюзі, що блокують світло." та замовити його за ціною 9 017 грн. Ціна вже включає доставку з Польщі до України. Ви також можете розраховувати на додаткову знижку, якщо ви є нашим постійним клієнтом.
    Найпопулярніші товари IKEA у категорії Жалюзі, що блокують світло. можна переглянути посиланням на сайті Homezone. У завжди можете придбати оригінальні товари IKEA як оптом (за безготівковим розрахунком), так і в роздріб. Замовляйте будь-які товари IKEA з категорії Жалюзі, що блокують світло. на Homezone!
    На товари виробника IKEA ще не надійшло жодної скарги на якість FYRTUR Блокуюча світло рулонна штора від покупців. Але якщо раптом при розпакуванні або при складанні товару виявився брак - ви, звичайно, можете розраховувати на його безкоштовну заміну. З умовами заміни бракованого товару можна ознайомитись тут
    Повернення товару FYRTUR Блокуюча світло рулонна штора можливе протягом 14 днів з моменту отримання. З умовами повернення товару можна ознайомитись тут.