IKEA BROGRUND БРОГРУНД Душовий комплект термостат змішувач, хром 20342535 203.425.35
IKEA BROGRUND БРОГРУНД Душовий комплект термостат змішувач, хром 20342535 203.425.35 IKEA BROGRUND БРОГРУНД Душовий комплект термостат змішувач, хром 20342535 203.425.35 IKEA BROGRUND БРОГРУНД Душовий комплект термостат змішувач, хром 20342535 203.425.35 IKEA BROGRUND БРОГРУНД Душовий комплект термостат змішувач, хром 20342535 203.425.35 IKEA BROGRUND БРОГРУНД Душовий комплект термостат змішувач, хром 20342535 203.425.35 IKEA BROGRUND БРОГРУНД Душовий комплект термостат змішувач, хром 20342535 203.425.35 IKEA BROGRUND БРОГРУНД Душовий комплект термостат змішувач, хром 20342535 203.425.35 IKEA BROGRUND БРОГРУНД Душовий комплект термостат змішувач, хром 20342535 203.425.35 IKEA BROGRUND БРОГРУНД Душовий комплект термостат змішувач, хром 20342535 203.425.35 IKEA BROGRUND БРОГРУНД Душовий комплект термостат змішувач, хром 20342535 203.425.35 IKEA BROGRUND БРОГРУНД Душовий комплект термостат змішувач, хром 20342535 203.425.35 IKEA BROGRUND БРОГРУНД Душовий комплект термостат змішувач, хром 20342535 203.425.35 IKEA BROGRUND БРОГРУНД Душовий комплект термостат змішувач, хром 20342535 203.425.35

BROGRUND БРОГРУНД Душовий комплект термостат змішувач, хром

Артикул: 203.425.35

Додати відгук про товар

Звичайна ціна: 15 984 грн

Special Price 12 937 грн

Лійка / ручний душ з різними типами струменя. Запобіжник, встановлений на 38 ° C, запобігає надто високій температурі води, а завдяки функції «cold touch» поверхня змішувача не перегрівається.

Подробиці

Розміри товару

Відстань між отворами: 150 мм
Діаметр ручного душу: 90 мм
Діаметр дощового душу: 200 мм
Довжина шланга: 1500 мм
Ширина: 300 мм
Глибина: 570 мм
Висота: 1170 мм
Цей продукт потребує складання.

Головні риси

Душовий набір з тропічним душем/душем, з різними типами розпилення. Безпечний завдяки обмежувачу температури до 38°C, який запобігає перегріванню води, а функція "холодний дотик" підтримує безпечну температуру змішувача.

10-річна гарантія на змішувач і 3-річна гарантія на інші деталі. Умови описані в гарантійному талоні.

Ручний душ із режимом «суцільний потік» забезпечує рівномірний розподіл води для максимального комфорту.

Забезпечує концентрований і потужний спрей, що ідеально підходить для ополіскування густого волосся.

Ручний душ можна легко встановити на потрібній висоті завдяки регульованому кріпленню на душовій штанзі.

Легко чистити, протираючи гумові наконечники на душовій насадці.

Кнопка блокування для температури 38°C захищає від надто гарячої води та ошпарювання. Вищих температур можна досягти, деактивувавши кнопку блокування на перемикачі температури.

Акумулятор має функцію "холодного старту". Технологія захисту від опіків гарантує, що поверхня акумулятора ніколи не нагрівається і до неї завжди можна безпечно торкатися.

Поличка, вбудована в змішувач для душу, ідеально підходить для високих пляшок з шампунем, які так важко зберігати в душі.

Обирайте між повним або туманним розпиленням, або ж комбінуйте обидві функції для оптимального комфорту.

Вбудована в душ шайба підтримує потрібний напір, але зменшує витрати води й електроенергії.

Дизайнер

H Preutz/N Karlsson

Розміри і вага упаковки

Упаковки: 1

Артикульний номер: 20342535
Ширина: 34 см
Висота: 11 см
Довжина: 86 см
Вага: 7.3 кг

Корисна інформація

Обмеження температури можна вимкнути, натиснувши кнопку блокування.

Фіксований крок 150 мм.

Стінні кріплення додаються.

Регулятор потоку в комплекті.

Максимальна температура гарячої води - 80°C

Рекомендована температура гарячої води:
60°-65°C/140°F-149°F.

Рекомендована температура холодної води:
10-15°C/50°F-59°F.

Для продовження терміну служби виробу доступні запасні частини. Для отримання додаткової інформації зверніться до відділу обслуговування клієнтів у вашому магазині IKEA або на сайті IKEA.com.

Інструкція з догляду

Для видалення вапняного нальоту використовуйте розчин звичайного білого оцту і промивайте водою.

Регулярно перевіряйте терморегулятор, за необхідності регулюйте його відповідно до інструкції з монтажу.

Регулярно перевіряйте ущільнення.

Витріть вологою ганчіркою з м'яким мийним засобом або милом. Не використовуйте порошок для чищення, металеві скребки, засоби для видалення накипу або інші мийні засоби, що містять кислоту, спирт або абразивні елементи.

Матеріали та догляд

Внутрішній корпус насадки для душу/ Внутрішній корпус стаціонарної насадки для душу/ Панель:
Ацетатний пластик

Зовнішній корпус насадки для душу/ Зовнішній корпус стаціонарної насадки для душу:
АБС-пластик, Хромування

Насадка:
Синтетичний каучук

Внутрішній шланг:
Силіконовий каучук

Зовнішній шланг:
Нержавіюча сталь

Трубка:
Латунь, Хромування

Кріплення штанги:
Сталь, Цинк, Хромування

Тримач:
Ацетатний пластик, Хромування

Кожух:
Латунь

Корпус/ Ручка:
Цинк, Хромування

Документи

Інструкції по збірці:
203.425.35 ІКЕА Душовий комплект із термост змішув BROGRUND БРОГРУНД

Характеристики

Артикул 203.425.35
Призначення Для ванної
Матеріал Нержавіюча сталь, Пластик
Кількість упаковок 1
Бренд IKEA
Колір Сірий
Ширина 300 mm
Висота 1170 mm
Глибина 570 mm
Вага, кг 7.6
SEO text

Душ з чистою совістю

Кожен із наших головних/ручних душів має маленьку шайбу з компенсацією тиску (PCW), яка зменшує потік води, зберігаючи тиск. Це маленька частина наших великих зусиль зі збереження води. Ми прагнемо до 2020 року бути позитивними щодо води, тобто зберігати більше чистої води, ніж використовуємо. І кожна дія щодо заощадження води приносить користь.

Усе, що потрібно для чудового душу

Наш асортимент душів пропонує все необхідне для приємного прийняття душу. Термостатичні змішувачі для душу мають технологію «холодний дотик» і захист від опіків. Верхній і ручний душ оснащено різними функціями розпилення та функцією компенсації тиску, яка зменшує споживання води та енергії до 30%. Існує цілий ряд узгоджених аксесуарів для ванної кімнати, які не дають пляшкам падати на підлогу. Додайте до цього 10 років гарантії на термостатичні змішувачі та 3 роки гарантії на стояки, шланги, верхній і ручний душ.

Розроблено з урахуванням безпеки

Термостатичні змішувачі для душу IKEA мають захисну кнопку 38°C, яку потрібно свідомо натискати, щоб досягти вищих температур, але вони ніколи не перевищуватимуть 46°C, що безпечно для шкіри людини. Іншою розумною функцією є «cold touch», технологія захисту від опіків, яка гарантує, що змішувачі для душу ніколи не нагріватимуться та не викликатимуть опіків. Незалежно від того, чи ви віддаєте перевагу сучасному чи більш традиційному стилю, змішувачі для душу IKEA пропонують чудові враження від прийняття душу з урахуванням найвищої безпеки.

Безпечний і приємний душ гарантовано

Термостатичні змішувачі для душу IKEA мають кнопку безпеки 38°C, технологію захисту від опіків «cold touch» і функцію компенсації тиску, яка зменшує споживання води та енергії до 30%. Гарантія 10 років на термостатичні змішувачі та 3 роки на стояки, шланги, верхній і ручний душ. Крім того, існує узгоджений асортимент аксесуарів для ванної кімнати. Коротше кажучи, ви можете насолоджуватися чудовим душем у ванній кімнаті з вашим унікальним стилем.

Душ саме так, як вам подобається

Наші верхній і ручний душ забезпечують індивідуальний комфорт завдяки можливості вибору між 1, 3 або 5 функціями розпилення. Виберіть FULL для широкого та рівномірного покриття; MESH для збільшення сили; МАСАЖ варіювати до потоку; або MIST для зняття стресу дрібними ніжними крапельками. Ви також можете вибрати такі комбінації, як FULL/MIST, FULL/MESH або FULL/MASSAGE. Усі змішувачі для душу мають функцію компенсації тиску, яка зменшує споживання води та забезпечує рівномірний потік – навіть коли тиск води змінюється.

Ефективні душі для повсякденного задоволення

Коли ви вранці стоїте під душем і протираєте очі від сну, бризкання водою може здатися само собою зрозумілим. Але кількість прісної води у світі обмежена, і ми повинні допомогти її збагатити. Ось чому ми розробили нашу лінійку душів із технологією, яка допомагає вам економити воду та енергію. Секрет полягав у тому, щоб знайти правильний баланс між розбризкуванням води та споживанням води, щоб ви використовували менше води, не втрачаючи приємного душу.

Що таке латунь?

Латунь - це суміш міді та цинку, кількість якої залежить від бажаних властивостей. Як правило, основним матеріалом є мідь, і чим більше цинку ви додаєте, тим більше стає твердішою та міцнішою латунь, а також стає важче її формувати та вона менш стійка до іржі. Латунь можна переробляти як латунь, але ніколи не в первинні метали. В IKEA ми використовуємо латунь для таких речей, як ручки, ручки, рамки та крани.

Чи знаєте ви, що більш ефективне використання води може зменшити ваші рахунки за електроенергію та допомогти впоратися зі зміною клімату?

На підігрів гарячої води припадає 25% енергоспоживання будинку. Ефективне використання води зменшує рахунки за електроенергію та, зрештою, зменшує викиди вуглецю. Шукайте уніфіковане маркування води та почніть змінювати ситуацію. Етикетка має чітку систему кольорового кодування, яка показує, скільки енергії та води споживає продукт. Продукти з екологічним рейтингом використовують менше, ніж продукти з червоним. Відвідайте www.uwla.eu, щоб дізнатися більше.

Відгуки

Додати відгук

    Напишіть власний відгук

    Ви переглядаєте: BROGRUND БРОГРУНД Душовий комплект термостат змішувач, хром

    Як ви оцінюєте цей продукт?

    Ціна
    Практичність
    Якість
    • фото товару

    ВідгукиВаш відгук
    допоможе іншим людям
    при виборі цього товару

    Доставка

    Умови доставки та оплати

    Умови повернення та заміни товару

    Відправка товарів з категорії "В наявності" – у день оплати або наступного дня.

    Термін доставки товарів під замовлення з Польщі до України — 5-12 робочих днів.

    Важливо:

    Магазин не відповідає за ціни, які транспортна компанія встановлює на свої послуги.

    Також ми не несемо відповідальності за терміни доставки, коли товар відвантажений у транспортну компанію.

    Корисна інформація:

    Купуючи кілька товарів, ви заощаджуєте гроші на доставці.

    Наприклад: замовляючи журнальний столик ціною близько 300 грн, будьте готові до того, що його доставка коштуватиме приблизно 150 грн.

    Рекомендуємо додати на замовлення кілька дрібниць — вартість доставки при цьому практично не зміниться.

    Важливо!

    Виробник на свій розсуд і без додаткових повідомлень може змінювати комплектацію, зовнішній вигляд, країну виробництва та технічні характеристики моделі.

    Фактичний колір виробу може відрізнятися від представленого на сайті в залежності від кольору вашого монітора.

    У процесі оформлення замовлення обов'язково уточнюйте всі принципові для Вас властивості та характеристики товару, що купується: колір, матеріали, розміри і т.д..

    Опис товару переведено засобами машинного перекладу Google. Такі описи можуть містити лексичні, синтаксичні та граматичні помилки. Home Zone не несе відповідальності за будь-які неточності, помилки або збитки, до яких може призвести неправильний переклад описів або їх використання.

    Душ з чистою совістю

    Кожен із наших головних/ручних душів має маленьку шайбу з компенсацією тиску (PCW), яка зменшує потік води, зберігаючи тиск. Це маленька частина наших великих зусиль зі збереження води. Ми прагнемо до 2020 року бути позитивними щодо води, тобто зберігати більше чистої води, ніж використовуємо. І кожна дія щодо заощадження води приносить користь.

    Усе, що потрібно для чудового душу

    Наш асортимент душів пропонує все необхідне для приємного прийняття душу. Термостатичні змішувачі для душу мають технологію «холодний дотик» і захист від опіків. Верхній і ручний душ оснащено різними функціями розпилення та функцією компенсації тиску, яка зменшує споживання води та енергії до 30%. Існує цілий ряд узгоджених аксесуарів для ванної кімнати, які не дають пляшкам падати на підлогу. Додайте до цього 10 років гарантії на термостатичні змішувачі та 3 роки гарантії на стояки, шланги, верхній і ручний душ.

    Розроблено з урахуванням безпеки

    Термостатичні змішувачі для душу IKEA мають захисну кнопку 38°C, яку потрібно свідомо натискати, щоб досягти вищих температур, але вони ніколи не перевищуватимуть 46°C, що безпечно для шкіри людини. Іншою розумною функцією є «cold touch», технологія захисту від опіків, яка гарантує, що змішувачі для душу ніколи не нагріватимуться та не викликатимуть опіків. Незалежно від того, чи ви віддаєте перевагу сучасному чи більш традиційному стилю, змішувачі для душу IKEA пропонують чудові враження від прийняття душу з урахуванням найвищої безпеки.

    Безпечний і приємний душ гарантовано

    Термостатичні змішувачі для душу IKEA мають кнопку безпеки 38°C, технологію захисту від опіків «cold touch» і функцію компенсації тиску, яка зменшує споживання води та енергії до 30%. Гарантія 10 років на термостатичні змішувачі та 3 роки на стояки, шланги, верхній і ручний душ. Крім того, існує узгоджений асортимент аксесуарів для ванної кімнати. Коротше кажучи, ви можете насолоджуватися чудовим душем у ванній кімнаті з вашим унікальним стилем.

    Душ саме так, як вам подобається

    Наші верхній і ручний душ забезпечують індивідуальний комфорт завдяки можливості вибору між 1, 3 або 5 функціями розпилення. Виберіть FULL для широкого та рівномірного покриття; MESH для збільшення сили; МАСАЖ варіювати до потоку; або MIST для зняття стресу дрібними ніжними крапельками. Ви також можете вибрати такі комбінації, як FULL/MIST, FULL/MESH або FULL/MASSAGE. Усі змішувачі для душу мають функцію компенсації тиску, яка зменшує споживання води та забезпечує рівномірний потік – навіть коли тиск води змінюється.

    Ефективні душі для повсякденного задоволення

    Коли ви вранці стоїте під душем і протираєте очі від сну, бризкання водою може здатися само собою зрозумілим. Але кількість прісної води у світі обмежена, і ми повинні допомогти її збагатити. Ось чому ми розробили нашу лінійку душів із технологією, яка допомагає вам економити воду та енергію. Секрет полягав у тому, щоб знайти правильний баланс між розбризкуванням води та споживанням води, щоб ви використовували менше води, не втрачаючи приємного душу.

    Що таке латунь?

    Латунь - це суміш міді та цинку, кількість якої залежить від бажаних властивостей. Як правило, основним матеріалом є мідь, і чим більше цинку ви додаєте, тим більше стає твердішою та міцнішою латунь, а також стає важче її формувати та вона менш стійка до іржі. Латунь можна переробляти як латунь, але ніколи не в первинні метали. В IKEA ми використовуємо латунь для таких речей, як ручки, ручки, рамки та крани.

    Чи знаєте ви, що більш ефективне використання води може зменшити ваші рахунки за електроенергію та допомогти впоратися зі зміною клімату?

    На підігрів гарячої води припадає 25% енергоспоживання будинку. Ефективне використання води зменшує рахунки за електроенергію та, зрештою, зменшує викиди вуглецю. Шукайте уніфіковане маркування води та почніть змінювати ситуацію. Етикетка має чітку систему кольорового кодування, яка показує, скільки енергії та води споживає продукт. Продукти з екологічним рейтингом використовують менше, ніж продукти з червоним. Відвідайте www.uwla.eu, щоб дізнатися більше.

    Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

    Підписка на новини 

    Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

    Часті питання

    Швидка доставка BROGRUND БРОГРУНД Душовий комплект термостат змішувач можлива у такі міста: Івано-Франківськ, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Київ, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів.
    Вигідна ціна на IKEA BROGRUND БРОГРУНД Душовий комплект термостат змішувач на сайті Homezone - 12 937 грн.
    IKEA BROGRUND БРОГРУНД Душовий комплект термостат змішувач у 2024 році можна купити на сайті Homezone у категорії "Душові штанги та комплекти для душу" та замовити його за ціною 12 937 грн. Ціна вже включає доставку з Польщі до України. Ви також можете розраховувати на додаткову знижку, якщо ви є нашим постійним клієнтом.
    Найпопулярніші товари IKEA у категорії Душові штанги та комплекти для душу можна переглянути посиланням на сайті Homezone. У завжди можете придбати оригінальні товари IKEA як оптом (за безготівковим розрахунком), так і в роздріб. Замовляйте будь-які товари IKEA з категорії Душові штанги та комплекти для душу на Homezone!
    На товари виробника IKEA ще не надійшло жодної скарги на якість BROGRUND БРОГРУНД Душовий комплект термостат змішувач від покупців. Але якщо раптом при розпакуванні або при складанні товару виявився брак - ви, звичайно, можете розраховувати на його безкоштовну заміну. З умовами заміни бракованого товару можна ознайомитись тут
    Повернення товару BROGRUND БРОГРУНД Душовий комплект термостат змішувач можливе протягом 14 днів з моменту отримання. З умовами повернення товару можна ознайомитись тут.