IKEA GOSIG GOLDEN ГОСІГ ГОЛЬДЕН Іграшка м’яка, собака / золотистий ретривер, 70 см 10132788 101.327.88
IKEA GOSIG GOLDEN ГОСІГ ГОЛЬДЕН Іграшка м’яка, собака / золотистий ретривер, 70 см 10132788 101.327.88 IKEA GOSIG GOLDEN ГОСІГ ГОЛЬДЕН Іграшка м’яка, собака / золотистий ретривер, 70 см 10132788 101.327.88 IKEA GOSIG GOLDEN ГОСІГ ГОЛЬДЕН Іграшка м’яка, собака / золотистий ретривер, 70 см 10132788 101.327.88 IKEA GOSIG GOLDEN ГОСІГ ГОЛЬДЕН Іграшка м’яка, собака / золотистий ретривер, 70 см 10132788 101.327.88 IKEA GOSIG GOLDEN ГОСІГ ГОЛЬДЕН Іграшка м’яка, собака / золотистий ретривер, 70 см 10132788 101.327.88 IKEA GOSIG GOLDEN ГОСІГ ГОЛЬДЕН Іграшка м’яка, собака / золотистий ретривер, 70 см 10132788 101.327.88

GOSIG GOLDEN ГОСІГ ГОЛЬДЕН Іграшка м’яка, собака / золотистий ретривер, 70 см

Артикул: 101.327.88

Додати відгук про товар

Звичайна ціна: 1 280 грн

Special Price 1 036 грн

Під замовлення з Польщі

Доступно під замовлення: 18 шт.
Відправка по Україні: 24 - 26.04

Короткий огляд

Милий і пухнастий друг, який всюди слідує за тобою і завжди готовий грати та веселитися. А коли настає час розслабитися, вона любить притулитися до вас на дивані.

Подробиці

Розміри товару

Довжина: 70 см

Головні риси

Ваш пухнастий пухнастий друг слідує за вами, де б ви не були, і готовий піти, коли ви будете. Коли настає час розслабитися, ваш приятель любить обійматися та сидіти з вами на дивані.

Усі плюшеві іграшки зручні для обіймів і заспокоєння, вони люблять грати та пустувати. Крім того, вони заслуговують довіри та пройшли тестування безпеки.

Найкращий друг дорослих і дітей. Завжди готовий до пустощів і обіймів.

Дизайнер

Annie Huldén

Розміри і вага упаковки

Упаковки: 1

Артикульний номер: 10132788
Ширина: 30 см
Висота: 28 см
Довжина: 70 см
Вага: 0.7 кг

Корисна інформація

Рекомендовано для дітей віком від 12 місяців.

Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС.

Виріб підходить для переробки чи утилізації у вигляді палива, якщо така можливість передбачена у вашому регіоні.

Інструкція з догляду

Машинне прання, макс. 40°C, делікатний режим.

Не відбілювати.

Не сушіть у пральній машині.

Не прасуйте.

Не піддавати хімічному очищенню.

Матеріали та догляд

Тканина:
100% поліестер

Наповнювач:
100 % поліестер - холлофайбер

Характеристики

Артикул 101.327.88
Призначення Для дитячої
Кількість упаковок 1
Бренд IKEA
Колір Бежевий
Розмір 70 см
Довжина 70 см
Вага, кг 0.67
SEO text

Звичайно, вони милі, але чи безпечні вони? Абсолютно!

Ви можете бути впевнені, знаючи, що всі наші товари для дітей відповідають найвищим стандартам охорони здоров’я та безпеки. Ми випробовуємо наші іграшки – проти найскладніших у світі (набагато міцніших, ніж будь-яка дворічна дитина). Все для того, щоб ви могли менше хвилюватися, а вони могли більше грати.

Приємний друг на все життя!

Справжній друг завжди поруч, коли тобі потрібна розрада та міцні обійми. Може бути, ви можете стати кращими друзями з м'якою іграшкою? Вони люблять обійми, добре зберігають таємниці та завжди слухають. Як справжній домашній улюбленець, тільки менше і м'якше. Оскільки ми знаємо, що м’які іграшки можуть стати друзями на все життя, ми подбали про те, щоб і шви, і яскраві вишиті очі залишалися на місці. Ви навіть можете дати свою м'яку іграшку випрати. Адже навіть найкращим друзям іноді потрібна ванна.

Безпечне обіймання з вишитими очима

Для нас у дитячому відділенні IKEA безпека дітей є найважливішою. Ось чому в 1997 році для нас стало великою невдачею, коли в однієї з наших м’яких іграшок відірвалося пластикове око. Але це навчило нас, що труднощі можуть призвести до чогось справді хорошого. У цьому випадку це не тільки призвело до того, що ми розробили ще кращі процедури безпеки, але й до того, що наші м’які іграшки стали сильнішими. З вишитими очима ці приємні друзі безпечні та відрізняються більшим характером.

М’які іграшки, щоб обіймати знову і знову

Ми знаємо, що наші м’які іграшки витримають багаторічну любов. Ось чому ми обрали зручні матеріали, вишиті очі, провели ретельні випробування на прання – і переконалися, що перевіряємо їх на наявність шкідливих хімікатів. Їх легко підтримувати в чистоті та свіжості, оскільки їх можна прати в машині.

Відгуки

Додати відгук

    Напишіть власний відгук

    Ви переглядаєте: GOSIG GOLDEN ГОСІГ ГОЛЬДЕН Іграшка м’яка, собака / золотистий ретривер, 70 см

    Як ви оцінюєте цей продукт?

    Ціна
    Практичність
    Якість
    • фото товару

    ВідгукиВаш відгук
    допоможе іншим людям
    при виборі цього товару

    Доставка

    Умови доставки та оплати

    Умови повернення та заміни товару

    Відправка товарів з категорії "В наявності" – у день оплати або наступного дня.

    Термін доставки товарів під замовлення з Польщі до України — 5-12 робочих днів.

    Важливо:

    Магазин не відповідає за ціни, які транспортна компанія встановлює на свої послуги.

    Також ми не несемо відповідальності за терміни доставки, коли товар відвантажений у транспортну компанію.

    Корисна інформація:

    Купуючи кілька товарів, ви заощаджуєте гроші на доставці.

    Наприклад: замовляючи журнальний столик ціною близько 300 грн, будьте готові до того, що його доставка коштуватиме приблизно 150 грн.

    Рекомендуємо додати на замовлення кілька дрібниць — вартість доставки при цьому практично не зміниться.

    Важливо!

    Виробник на свій розсуд і без додаткових повідомлень може змінювати комплектацію, зовнішній вигляд, країну виробництва та технічні характеристики моделі.

    Фактичний колір виробу може відрізнятися від представленого на сайті в залежності від кольору вашого монітора.

    У процесі оформлення замовлення обов'язково уточнюйте всі принципові для Вас властивості та характеристики товару, що купується: колір, матеріали, розміри і т.д..

    Опис товару переведено засобами машинного перекладу Google. Такі описи можуть містити лексичні, синтаксичні та граматичні помилки. Home Zone не несе відповідальності за будь-які неточності, помилки або збитки, до яких може призвести неправильний переклад описів або їх використання.

    Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

    Підписка на новини 

    Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

    Часті питання

    Швидка доставка GOSIG GOLDEN ГОСІГ ГОЛЬДЕН Іграшка м’яка можлива у такі міста: Івано-Франківськ, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Київ, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів.
    Вигідна ціна на IKEA GOSIG GOLDEN ГОСІГ ГОЛЬДЕН Іграшка м’яка на сайті Homezone - 1 036 грн.
    IKEA GOSIG GOLDEN ГОСІГ ГОЛЬДЕН Іграшка м’яка у 2024 році можна купити на сайті Homezone у категорії "М'які іграшки" та замовити його за ціною 1 036 грн. Ціна вже включає доставку з Польщі до України. Ви також можете розраховувати на додаткову знижку, якщо ви є нашим постійним клієнтом.
    Найпопулярніші товари IKEA у категорії М'які іграшки можна переглянути посиланням на сайті Homezone. У завжди можете придбати оригінальні товари IKEA як оптом (за безготівковим розрахунком), так і в роздріб. Замовляйте будь-які товари IKEA з категорії М'які іграшки на Homezone!
    На товари виробника IKEA ще не надійшло жодної скарги на якість GOSIG GOLDEN ГОСІГ ГОЛЬДЕН Іграшка м’яка від покупців. Але якщо раптом при розпакуванні або при складанні товару виявився брак - ви, звичайно, можете розраховувати на його безкоштовну заміну. З умовами заміни бракованого товару можна ознайомитись тут
    Повернення товару GOSIG GOLDEN ГОСІГ ГОЛЬДЕН Іграшка м’яка можливе протягом 14 днів з моменту отримання. З умовами повернення товару можна ознайомитись тут.