Скло не вбирає смаки, кольори та запахи їжі. Наприклад, можна використовувати одну скляну банку спочатку для цибулі, а потім для малини, і малина не буде смакувати цибулею. Поки ви миєте банку між їжею. І на відміну від пластику, скло не залишає плям. Навіть не з томатного соусу чи чорниці. Це те, що ви називаєте явною перевагою.
Скло в основному виготовляється з піску, соди та вапна, розплавлених при високій температурі. Загартування або різні добавки дають вам надзвичайно міцне та ударостійке скло, яке в деяких випадках можна перенести з морозильної камери в духовку без тріщин. Великою перевагою є те, що скло можна переробляти знову і знову без погіршення якості. Крім того, для плавлення переробленого скла потрібно набагато менше енергії, ніж для нової сировини. Наша мета полягає в тому, щоб зрештою використовувати в нашому асортименті тільки перероблене скло.